Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
essechiel
Naprosto souhlasím s ostatními pozitivními komentáři. Navštívila jsem již několik psychologů/psycholožek, ale nikdo mi nedokázal pomoci. Paní Michlová mi svým přístupem opravdu pomohla, dodala potřebnou podporu a nakopnutí k akci. Konečně jsem krůček od toho být tím, kým jsem si vždy přála být - šťastným člověkem. Jen je škoda, že když je tak dobrá, má velmi nabitý diář a termín schůzky byl vždy za delší dobu.
Tereza K.
Paní psycholožka je velmi empatická a plně souhlasím s těmi, kdo přede mnou psali, že jim skutečně pomohla. Její přístup se může jevit poněkud svérázným, ale je velmi funkční a mě osobně pomohla ve změně mého životního postoje a vnímání sebe sama.
K paní doktorce chodím již delší dobu a jednoznačně chválím její přístup ke mě.
Jsem s ní velmi spokojen.
Znám paní doktorku 10 let,celá ta léta se pečlivě stará o mého nemocného syna
a také o mě.Ona vždy poradí,pomůže a dodá sílu.Je nejlepší!
Prošla jsem řadu psychologických ordinací. Souhlasím, že na první pohled se paní doktorka nemusí zdát zrovna nejpříjemnější, ale má o své pacienty opravdový zájem, jedná s nimi férově a není pouze z těch, kteří by jen poslouchali - ona pomáhá. Ze všech psychologů, které jsem kdy navštívila, mi pomohla právě a jen ona.
Úplně první dojem byl spíše negativní - arogantní, nepřístupná, samolibá... Ale hned během prvního sezení a hlavně pak v těch dalších nastalo příjemné zjištění - je to velice empatická, vsřícná doktorka s dlouholetou praxí, která se svými klienty opravdu zabývá a umí jim pomoci.. Mám srovnání s jinými psychology a je z nich jednoznačně nejlepší...
Upravit nebo spravovat profilPsychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze