Airflow (odstranění pimentací z povrchu zubů) - 20 min • Od 650 Kč

Dentální hygiena - 30 min - kontrola • Od 450 Kč +7 Více

Dentální hygiena - 60 min • Od 1 150 Kč

Dentální hygiena - dětská • Od 450 Kč

Dlaha proti bruxismu (skřípání zubů) • Od 1 200 Kč

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Jak fungují ceny?

Slečna Michalíčková je velice příjemná, jemná a opatrná, zubní hygiena byl k mému překvapení bezbolestná a dost účinná. Slečna hygienistka si všimla počínajícího malinkého kazu na "jedničce" což brzy má ošetřující zubní lékařka potvrdila a zub opravila, naštěstí díky pozornosti hygienistky je plomba malinká. M.Kvínová

B

Tuto dentální hygienistku mohu jen doporučit. Oceňuji především příjemné vystupování a profesionalitu. Před každým zákrokem vám sdělí, co se bude konat a jaké pocity můžete očekávat, zkontroluje vám chrup a v případně pochybností doporučí návštěvu lékaře. Prováděné výkony jsou opravdu pečlivé. I má stomatoložka chválila čistotu mých zubů a dásní několik dni po návštěvě.

Slečna Lenka je velmi milá a přijemná,vše co bude dělat mi vysvětlila a v průběhu práce stále vysvětlovala,ptala se na pocity. Její práce je precizni a vysledek je znát hned. Po vyčištěni mi vysvětlila jak o zuby pečovat a hlavně proč. Doporučila mi mezizubní kartáčky a opět vysvětlila proč nezanedbávat jejich použivání. S její prací jsem nad míru spokojen a jeji služby mohu vřele doporučit. Roman

Špičkový profesionální přístup, navíc je slečna milá a ohledně techniky čištění a péče o zuby vše perfektně vysvětlí. Rozhodně doporučuji.