Sam. ordinace PL - stomatologa
Komenského 1100, Řevnice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Jak jsem jenom mohl tak dlouho navštěvovat jinou zubní ordinaci a přitom to mám do ordinace MUDr Lenky Landové velmi blízko! Od první návštěvy jsem stále příjemně překvapován vynikajícím přístupem, odborností a kvalitou práce, která se dnes už jen těžko hledá.
Ing Josef Beneš

Vynikajici odbornice, neustale se vzdelavajici. Jeji pece nema v Cechach srovnani.

Nejlepší zubařka, kterou jsem kdy měl. Navíc její práce je velmi kvalitní, takže opravené zuby drží.

Paní doktorka Landová je vždy velmi příjemná, pokaždé mi srozumitelně vysvětlí co mi bude dělat.
Příjemné moderní prostředí, nejnovější technologie, vysoká profesionalita, milá sestřička.
Dříve jsem se zubaře bál, paní doktorka mne to odnaučila :-).
Jednoznačně doporučuji.

Ing. Pavel ŠIKÝŘ

Paní doktorku Landovou považuji za naprosto nejlepší zubařku. Vždy používá nejnovější možné technologie a každý postup mi pokaždé zevrubně popíše a vysvětlí a je příjemná. Proto nechápu, že tu má tak nízké hodnocení - zrovna ona je doktor, který by měl mít jednoznačně 100%.

Paní doktorka Landová je jednoznačně a s velkým předstihem nejlepší ze všech (šesti) zubařů, které jsem poznala. M

á takový malý rentgen na prst, který snímá jeden zub po druhém; myslela jsem si, že mám citlivé zuby, ale doopravdy jsem je měla zkažené okolo většinou špatně udělaných plomb. Takové kazy se dají najít právě jen s tím mrňavým rentgenem.
Opravila mi během dvou sezení i zub, se kterým jsem měla potíže už devět let, vyléčila mi chronický zánět, odhalila špatně rostoucí osmičky, které mi křiví ostatní zuby.

Na plombu dává záruku čtyři roky.

Až se odstěhuji z Řevnic, budu za ní dojíždět.

E

Výborná zubařka, avšak trochu náladová.