Vyšší odborná škola pro dentální hygienistky - Sekaninova ul., Praha

Usmějte se
Jinonická 1313/25, Praha 5, Praha

Přijímám: dospělí, děti jakéhokoliv věku

Bělení zubů domácí Pure Whitening • Od 5 500 Kč

Bělení zubů kombinované Pure Whitening • Od 10 000 Kč

Dentální hygiena (60 min) • 2 000 Kč +3 Více

Dentální hygiena dětí do 15 let • 1 000 Kč

Hloubkové čištění zubního kamene (kyretáž) • Od 3 900 Kč

Konzultace (30 min) • Od 500 Kč

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Jak fungují ceny?

T
Umístění: Usmějte se Dentální hygiena (60 min)

Paní Kotrbu mohu vřele doporučit. Nejlépe provedená dentální hygiena, příjemná atmosféra a Lenka vše krásně vysvětlí. Umí upozornit na výplně, které by potřebovali zlepšit, aby nedělali problémy. Zuby precizně vyčištěny a pokaždé se těším na další návštěvu.

Umístění: Usmějte se Dentální hygiena (60 min)

Nejlepší dentální hygiena, na které jsem zatím byl. Paní Kotrba je velmi milá, empatická a usměvavá. Vše mi dostatečně vysvětlila a samotná dentální hygiena byla zcela bezbolestná.

Z
Umístění: Usmějte se Dentální hygiena (60 min)

Na dentální hygienu chodím pravidelně, co půl roku, a vždy se na návštěvu u paní Lenky moc těším. Profesionální a vřelý přístup, bezbolestné ošetření, vše hezky vysvětlí a ukáže - nejlepší hygienistka, u které jsem kdy byla.

Umístění: Usmějte se Dentální hygiena (60 min)

S hygienou už mám poměrně dost zkušeností odjinud a popravdě jsem je jí vždycky trošku bál, protože byla nepříjemná a bolestivá. Což ale určitě není případ u paní Kotrba Koudelové! Všechno bylo zcela bezbolestné, všechno mi vysvětlila, ukázala a dala další doporučení. Stejně tak mi zuby prohlédla, řekla co zhruba mám očekávat při návštěvě zubaře, kterého mi také doporučila. Za mě maximální spokojenost!

T
Umístění: Usmějte se Dentální hygiena (60 min)

Kompletně změnila můj přístup k dentální hygieně a zubům obecně. Zároveň mi doporučila skvělého zubaře a následně i ortodontistu, což jsou jen dodatečné bonusy k tomu, že dentální hygiena u ní je neuvěřitelně precizní a příjemná záležitost. Nikdy předtím jsem návštěvy lékařů nevnímala pozitivně, ale na hygienu u Lenky Koudelové se člověk opravdu těší. Profesně i lidsky skvělá. Doporučila jsem ji už kolegům i přátelům, jelikož takhle spokojená jsem ještě o nikoho neodcházela.

Umístění: Usmějte se Dentální hygiena (60 min)

Na dentální hygieně jsem nikdy nebyl a nevěděl jsem co mě čeká. Na doporučení jsem navštívil Lenku Koudelovou a hned při vstupu do ordinace jsem byl překvapen jejím milým a vstřícným přístupem. Před výkonem mi vše podrobné vysvětlila a i během výkonu mě průběžně informovala o postupech, které bude provádět. Žádný z nich mi nebyl nepříjemný a vše proběhlo ve velmi pohodové atmosféře. Je vidět, že práce slečnu Koudelovou baví, je velice profesionální, a proto u ní mohu dentální hygienu všem doporučit.

Umístění: Usmějte se Dentální hygiena (60 min)

Naprosto skvělá dentální hygienistka. Velmi bych ocenila preciznost její práce, příjemné vystupování a ochotu vše srozumitelně a dopodrobna vysvětlit. Je na ní vidět, že ta práce ji opravdu baví a naplňuje. Dalším plusem je určitě ordinace, ve které se člověk cítí uvolněně a může si odpočinout po náročném dni. Pro mě je návštěva Lenky vždy perfektní relax a již při odchodu se těším na další :)

Umístění: Usmějte se Dentální hygiena (60 min)

S dentální hygienou jsem byl naprosto spokojený. Slečna je milá, opravdu pečlivá, poradí s prevencí.

Umístění: Usmějte se Komplexní dentální hygiena (60 min)

Většinou se na dentální hygienu bojím jít, protože to bývá těžká kritika toho, co vše dělám špatně. Návštěva u slečny Koudelové byla však pravým opakem. Mile mi vysvětlila správné čištění, proč je pro moje ústa lepší nit než mezizubní kartáčky, a taky že je dobré vybrat ústní vodu bez alkoholu, abych neměl vysušené dásně. Celý zákrok byl naprosto nebolestivý a troufám si říct, že kvalitnější než jinde. Vřele doporučuji.

Umístění: Usmějte se Bolest dásní

Od malička jsem měl problém s vysokou kazivostí zubů. Paní Koudelová mě dokázala během několika návštěv nejen zbavit bolesti (zánět) ale také nastavit dramaticky lepší hygienu. Dnes k ní chodím pravidelně a s problémy se už nepotýkám. Pravidelnou hygienu bych doporučil všem co nechtějí k zubaři ale spíše preventivně na hygienu ;)