Sam. ordinace PL - pro děti a dorost
Nákupní 1127/F, Jesenice

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL - pro děti a dorost Jiný

Velmi spolehlivá dětská doktorka. Také je vcelku queer i trans friendly. Děkujeme!

Umístění: Sam. ordinace PL - pro děti a dorost Jiný

Skvělá lékařka, které stoprocentně důvěřuji už téměř 17let. Nedoporučí zbytečně léky, skvělý přístup k dětem, nikdy za celé roky nebyl žádný problém. Naopak nám nesčetněkrát velmi pomohla.

Přešli jsme k paní doktorce až v roce, jelikož předchozí nám dávala hned atb. Je to až neuvěřitelná změna. O vybavení čekárny ani nemluvě, malá se tam vždy moc těší a já také. Mam plno dotazů, napsané i na papíře a mile a ochotně zodpoví vše. Poradí a hlavně vyléčí mou dcerku. Všem pro koho je jejich dítě na prvním místě doporučuji.

S paní doktorkou jsme velice spokojeni. O našeho syna se starala od jeho narození. Na všechny naše (někdy všetečné) dotazy nám vždy velice ochotně odpověděla a poradila i po telefonu. Sestřička je rovněž velice ochotná a příjemná. Paní doktorku určitě doporučuji.

Mohu doporucit. Povazuji se za ostrileneho navstevnika detskych ordinaci a to i mimo CR, otec dvou deti. Pani Kejvalova velice dobre kombinuje sve poznatky a zkusenosti s modernimi nazory a skvele zvlada komunikaci pacient, rodic lekar. Pokud se o svoje dite zajimate a nespokojite se s pristupem ´nemoc je tady a lek tady´ tak jste v dobrych rukou. Ano, cekarna a ordinace je perfektni, ale na to ja kaslu, protoze kuli tomu s ditetem k lekari nechodim.

Paní doktorka vždy přemýšlí o možných variantách dalšího vývoje onemocnění, vždy nás poučí, co by se mohlo stát a co máme v takovém případě dělat. Je-li to možné, čeká na výsledky, nenasazuje ATB hned ode dveří. V ordinaci vyšetřuje CRP, při opakovaném výskytu angin udělala ambulantně testy na streptokoka celé naší rodině. Jsme moc rádi, že ji můžeme navštěvovat. Díky.

Doktorka je dobrá.

paní doktorka i sestřička jsou velmi milé a vždy nám dobře poradily. Opravdu jsem ráda, že chodíme zrovna k nim :-) Všem jen doporučuji!!!!!

Nemohu paní doktorku bohužel pochválit tak jako ostatní. Je sice velice sympatická, ale byla bych radši, kdyby dítě raději lépe poslechla než půl hodiny přála hezké vánoce, které jsme pak strávili kvůli špatné diagnóze po nemocnicích.

vzdy mila, ochotna, poradi, necpe zbytecne leky, proste pediatr, na ktereho se tesi deti i ja:-)))