Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
I.L.
Paní doktorka byla velice milá a ochotná, i když manžel nebyl "její" pacient (onemocněl během dovolené). Bez jakýchkoli problémů ho vyšetřila, udělala CRP (to nedělá ani naše lékařka v Praze), předepsala léky. A navíc pracuje v krásně opravené a velmi vkusně zařízené ordinaci ve vile.
Mohu jen doporučit.
host
pokud vám stačí neschopenka a nechcete ztrácet čas dlouhým čekáním v ordinaci, tak je pro Vás jak "dělaná", ale i tak budete mít pocit, že ji obtěžujete.
Paní doktorka svému oboru skutečně rozumí a co je velmi důležité, jedná s člověkem jako sobě rovným a nepovyšuje se, že všemu rozumí, což u jiných doktorů se nedá říci. Jsem spokojená, vždy vyjde vstříc a poradí.
Vonášková
Velice ochotná a milá paní doktorka.Paní doktorka je velice obětavá,když jsem měla nemocnou maminku a už nemohla ani chodit a bylo potřeba tak paní doktorka přijela i mimo ordinační hodiny.Moc si toho vážíme co pro ni udělala.S její péčí jsem i já velice spokojena a nikdy bych neměnila!!!Přeji paní doktorce plno úspěchů.
Marian Meňhart
Spokojenost,snaží se vždy vyjít vstříc.
viktor uřidil
Výborná lékařka , která vždy vyjde vstříc. Neměnil bych za žádnou cenu.
Doležalová
Velmi milá, ochotná, doporučuji.
dk
moc dobrá
Slobodzian Jan
Velice obětavá praktická lékařka,která své pacienty ošetří i v době mimo ordinaci.
Charvát J.
doporučuji.....