MUDr. Lenka Kadlecová

Horky nad Jizerou 1 adresa

Ordinace praktického lékaře

č.d. 314, Horky nad Jizerou

• I

Paní doktorka byla velice milá a ochotná, i když manžel nebyl "její" pacient (onemocněl během dovolené). Bez jakýchkoli problémů ho vyšetřila, udělala CRP (to nedělá ani naše lékařka v Praze), předepsala léky. A navíc pracuje v krásně opravené a velmi vkusně zařízené ordinaci ve vile.
    Mohu jen doporučit.

• Umístění: Ordinace praktického lékaře onemocnění během dovolené

• H

pokud vám stačí neschopenka a nechcete ztrácet čas dlouhým čekáním v ordinaci, tak je pro Vás jak "dělaná", ale i tak budete mít pocit, že ji obtěžujete.

• Paní doktorka svému oboru skutečně rozumí a co je velmi důležité, jedná s člověkem jako sobě rovným a nepovyšuje se, že všemu rozumí, což u jiných doktorů se nedá říci. Jsem spokojená, vždy vyjde vstříc a poradí.

• V

Velice ochotná a milá paní doktorka.Paní doktorka je velice obětavá,když jsem měla nemocnou maminku a už nemohla ani chodit a bylo potřeba tak paní doktorka přijela i mimo ordinační hodiny.Moc si toho vážíme co pro ni udělala.S její péčí jsem i já velice spokojena a nikdy bych neměnila!!!Přeji paní doktorce plno úspěchů.

Spokojenost,snaží se vždy vyjít vstříc.

• V

Výborná lékařka , která vždy vyjde vstříc. Neměnil bych za žádnou cenu.

• D

Velmi milá, ochotná, doporučuji.

• D

moc dobrá

• S

Velice obětavá praktická lékařka,která své pacienty ošetří i v době mimo ordinaci.

• C

doporučuji.....