Vystudovala zubní lékařství na Univerzitě Karlově (lékařská fakulta v Hradci Králové), už během studií navštěvovala velkou řadu kurzů, přednášek a stáží na nejkvalitnějších pracovištích v ČR. Věnovala se projektu Dentalalarm 2008-2010 (vzdělávání předškolních a školních dětí v oblasti dentální hygieny), podílela se na organizaci vzdělávacích kurzů pro HDVI (Hradecký dentální vzdělávací institut). Od roku 2013 je člen ČES-České endodontické společnosti. Stále se pravidelně a kontinuálně vzdělává, každoročně navštěvuje velké množství kurzů a přednášek. Zakládá si na individuálním přístupu k pacientům.
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí2 názor pacienta
Petra Dolejšová
Přátelská atmosféra, profesionální péče. S péčí paní doktorky Hyršlové a pana doktora Harvánka jsem maximálně spokojena, u mě osobně se jim bez problémů podařilo zachránit zub, o kterém mí předchozí zubaři tvrdili, že se s ním již nedá nic dělat. Ordinaci určitě doporučuji. Oceňuji také lidský přístup k pacientovi.
Eva Macháčková
S MDDr. Lenkou Hyrslovou mam jen ty nejlepsi zkusenosti. Po urazu mi ma tehdejsi lekarka rekla, ze o zub prijdu. Zasla jsem na konzultaci k Dr.Hyrslove a ta mi zub zachranila. Od te doby jsem jejim spokojenym pacientem a prestala jsem se zubaru bat. Kazde osetreni je bezbolestne, vsichni v ordinaci jsou moc mili, uvitala jsem i ordinacni hodiny behem pozdejsiho odpoledne, objednavky pres e-mail, diky poloze ordinace bezproblemove parkovani i dostupnost busem a naprosto profesionalni pristup.
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích