Kontaktní údaje

Legionářská 467, Kuřim

Přiblížit mapu

E
Umístění: Ordinace • Jiný

Skvělá, zkušená a empatická paní doktorka, která je vždy ochotná pomoci i mimo ordinační hodiny, čehož si nesmírně vážím. Jezdím k ní s pejsky již X let a vždy případ dokázala vyřešit nebo z důvodu závažnosti doporučila okamžitý převoz na veterinární kliniku. Navíc je paní doktorka špičkový porodník, zvládne bez císařského řezu vysoké procento případů. Jsem ráda, že takovou veterinární lékařku v regionu máme.

Myslim ze je vidiet, ze pani doktorka ma svoju pracu rada. Ma zjavne siroky rozsah vedomosti vo svojom obore, dokaze poradit so vsetkym, a co sa tyka specialnej odbornosti,- osobna skusenost - vykastrovala 1 kocku a 1 kocoura, obe mali bezproblemovy priebeh zotavovania. I jej ludsky pristup je na jednicku. Za mna urcite 5 hviezdiciek.

K paní veterinářce jsem šla když jsem si pořídila králíčka a ona byla nejblíž. Později po pořízení psa jsme šli zase automaticky k ní. Pejsek měl stále průměr a podle paní veterinářky to nebylo nic zvláštního (přestože byl velmi hubený), náhodou jsem se dostala pracovně k jiné veterinářce kde jsem jí problém vysvětlila a ona obratem našla řešení ve změně krmiva a pes byl do měsíce v pořádku. Když jsem vzala králíka potom na očkování, vytáhla ho z přenosky za uši, přestože u beránků (ouška dolů) se to NESMÍ protože jim mohou popraskat chrupavky. Dále jsem si samozřejmě našla jinou veterinářku ke které jsme chodily a setkali se s daleko lepším přístupem. Kapkou všeho bylo, když jsem k paní Horákové teď z časových důvodů vzala králíčka na přeočkování, s tím že jsem doufala že na tom snad nemá co zkazit. Králíka neprohlédla, neposlechla a přímo přede mnou vysvětlovala veterinářce na zaškolení, že když jí dojde ta vakcína, může jí tímto způsobem namíchat a naředit. Netuším co mu to vlastně píchla ale druhy den ležel mrtvý v kleci. K paní veterinářce už nepůjdu nikdy s ničím a radši si dojedu do Brna. A hlavně vysvětlení že králík umřel na stres po očkování mi přijde naprosto směšné (obzvlášť když se choval úplně normálně).

Skvělá paní doktorka, také doporučuji!!! Náš pes u ní absolvoval operace obou očí a na výbornou. Využíváme i nedělní otevřenou ordinaci.

Naprosto skvělá veterinářka, která si poradila i s našim šíleně bázlivým psem...a že to není žádnej drobeček :D Paní doktorka vše vysvětlí, poradí, doporučuji všem! :)

N

Skvělá veterinářka, když byl nemocný náš králík, stará veterinářka ho odmítla léčit a ve městě chtěli za léčbu zakrslého králíka 9000,- paní doktorka Horáková to zvládla excelentně do 1000,- a králíček je živý a zdravý. Je milá, ochotná, vždy vše dokonale vysvětlila a poradila. Pokaždé se snažila najít co nejkvalitnější variantu léčby za co nejlepší cenu. Všude doporučuji!!!!

G

Skvělá doktorka, s velmi dobrými odbornými znalostmi a spoustou zkušeností. Chodím k nim s mými kočkami, dlouho jsme hledali kvalifikovaného veterináře, až jsme konečně dostali doporučení na dr. Horákovou a rozhodně bych neměnila.

Jednoho dne jsme našli přededveřmi malého kocourka a bez předešlých zkušeností se zvířaty jsme zamířili k paní doktorce Horákové, kterou nám doporučili kamarádi. Byla velmi vstřícná a trpělivě nám vysvětlovala základy péče o kocourka. V prvních měsících jsme ji volali pokud se jsme si nebyli jistí a vždy po telefonu vše vysvětlila a poradila. Je to člověk na svém místě. Neměnili bychom my ani náš Čertík.

Porozumění ke zvířatům i k lidem. Prostě zlatá