Na vyšetření se prosím objednávejte telefonicky.
Akutní vyšetření provedeme dle závažnosti bezodkladně, avšak i u akutních vyšetření je vždy lépší telefonicky oznámit, že přijdete.

Přijímám: dospělí, děti od 5 let

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Operace glaukomu

Vyšetření očního pozadí

Jak fungují ceny?

Umístění: Rokycanská nemocnice a.s. Jiný

Několikrát jsem byla u MUDr. Horákové. Zřetelně jsem slyšela do čekárny, seděla jsem hned vedle dveří, jak pomlouvá pacienty, kteří opustili ordinaci. Ale i ty, co jen do ordinace telefonovali. Vysmívá se jejich “hloupým otázkám”. Naprosto neprofesionální přístup. Paní doktorka má zřejmě pocit nedoceněnosti. Své negace přenáší i na sestru. Která se tváři opravdu dost kysele. Není divu, kdo by chtěl poslouchat v práci od kolegy cely den pomluvy a negace. To otráví každého.

Umístění: Rokycanská nemocnice a.s. předpis brýlí

Nelíbí se mi způsob, jakým paní doktorka komunikuje. Za mě není její přistup profesionální. Budu se synem přestupovat jinam.

Velmi dobrý přístup k pacientovi. Srozumitelná komunikace s pacientem.

Vynikající lékařka. Působí jako velký odborník, navíc vše podrobně vysvětlí a zůstává příjemná!!

K paní doktorce chodím ráda, je velmi příjemná a všechno mi vždy vysvětlí. S MUDr. Brychtovou jsem měla opakovaně neshody, měla jsem pocit, že vůbec nevnímá moje obtíže a jenom mi něco přikazovala. Ale jsem ráda, že začala spolupracovat právě s doktorkou Farbákovou

Je dobrá,ale souhlasím s Alfrédem:kdo jsme si zvykli na MUDr Brychtovou,neměníme,obě ale umí! Chci jen vyvrátit fámu: Nejde o matku s dcerou.

Odborně bude na výši, ale raději chodím k původní doktorce - MUDr. Brychtové

Příjemná, ochotná lékařka. K pacientům vřelá. Problémy řeší naprosto profesionálně se snahou nalezení východiska.