Sam. ordinace PL pro děti a dorost
Palackého 407, Hronov

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL pro děti a dorost Jiný

Paní doktorka je hodně rychlá. Většinou mě nenechá ani domluvit a skáče do řeči, tak jí nemůžete ani všechno vysvětlit. Když má hodně pacientů, je nervózní a nepříjemná. Už několikrát se mi stalo, že neměla zájem řešit problém, na který jsem upozornila. Až po naléhání se podívá a nakonec řekne, že je dobře, že jsem přišla. Nelíbí se mi, že se musím všeho dožadovat!!! Naopak sestřička je skvělá, úžasná a moc hodná!!! Jo a objednávat nemocné, je podle mě taky pěkná hloupost. Když mám nemocné dítě, tak snad jdu hned k lékaři a nebudu čekat další den nebo dva, než mě doktor vezme.

Umístění: Sam. ordinace PL pro děti a dorost Jiný

Chodím k paní doktorce se synem (nyní 8m). Ordinace je pěkná a paní doktorka se sestřičkou vždy milé. Tvoří skvělý tým a chodíme tam rádi. Líbí se mi, že při kontrole psychomotorickeho vývoje nechce, aby syn vše předvedl před ní (neco vyzkouší, na zbytek se doptá) a nestresuje s tabulkami. Je důsledná a podporuje kojení (zatím jsem od ní neslyšela z hlediska kojeni žádné nevhodné doporučení... naopak, při zdánlivém problému doporučila kontaktovat laktační poradkyni). Vyžaduje povinné očkování, s čímž jsme neměli problém. U odmítnutí nepovinného očkování se jen podepíše reverz, žádné zastrašování ani manipulace. Byla bych moc ráda, kdyby paní doktorka prehodnotila přístup k ambulantním a domácím porodům. I když zákon mluví jinak, tyto děti (jako stále ještě mnoho pediatrů) odmítá. My byly ambulantní. Nakonec nás vzala, ale běžně to nedělá. Myslím že hlavně proto, protože nemá zkušenosti s tím, jak to při těchto porodech chodí (spolupráce komunitní porodní asistentky, nemocnice, laktační poradkyně... Vyšetření si akorát rodič zařizuje na vlastní pěst) a že z hlediska její profese to není práce navíc. Z tohoto důvodu dávám 4 hvězdičky, jinak jsem ale velmi spokojená.

Bohužel nejsem spokojená - přestoupili jsme již jinam. Paní doktorka neuznává názor maminky, používá metodu zastrašování :( Jinak prostředí v ordinaci mají vymazlené.

S paní doktorkou jsme moc spokojeni.V ordinaci je vždy moc příjemná atmosféra.Paní doktorka i sestřička jsou přirozené a s dětmi to umí.A myslím i,že jsou dobrý tým.Moc doporučuji.

Velmi milá a příjemná lékařka s báječnou sestřičkou,obě působí klidně,mile, vyrovnaně na dospělé i děti a navozuje tak maximálně možnou příjemnou atmosféru pro hladký průběh při vyšetřních, která nejsou vždy příjemná. Tvoří báječnou dvojici na kterou se můžete s důvěrou obracet.

Paní doktorka je super jsem sni velece uspokojen,profesionalni pristup k pacientum!A sestricka je velmi hodna a dusledna!

Dobrá lékařka,ale občas "pokulhává" komunikace a přístup k dětem.Občas lhostejná na upozornění na obtíže dítěte rodičem.

Nejlepší,ale né, že k ní hned půjdete,nechcem dlouho čekat v čekárně. :D

Paní doktorka je velmi nepříjemná , arogantní a k dětem nemá žádný vztah. Ani po odborné stránce jsem s ní nebyla spokojena, nepoznala angínu a já musela jet na pohotovost. Nemuohu ji doporučit.

K paní doktorce chodíme již 10let,podle mého názoru je skvělá i se sestřičkou, vše vždy vysvětlí, uklidní a je velmi důsledná. Neměnila bych.