Praktický lékař pro dospělé
B. Egermanna 281, Nový Bor

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Přešel jsem k Paní doktorce od jiného praktika. A nemůžu si stěžovat. Profesionalita. Pomůže vždy, když je potřeba. Necpe do Vás zbytečně léky, když to není potřeba. V ordinaci se skoro nečeká. Jsem nadmíru spokojen.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

jsem u paní doktorky léta a jsem s její péčí naprosto spokojená vždycky mi pomohla za mě je to super doktorka

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

K doktorovi moc často nechodím, spíše vůbec. Rozhodla jsem se řešit zdravotní problém. Doktorka byla velmi nepříjemná. Tváří se, jak kdyby ji člověk otravoval a ona musela něco dělat. Vůbec mi nepomohla. Proto jsem od ní hodně rychle odešla. Rychlost, neznamená kvalitu.

Chodím k lékaři tak jednou ročně a to ani někdy vůbec , ale dnes bohužel jsem byla nucena zajít,mám devíti měsíční miminko a kdybych neměla hlídání na dítko tak si ani neškrtnu.Paní doktorka je v pohodě ale zdravotní sestra ta je tak nepříjemná,vyhnala mě s úplné prázdné čekárny že kočárky tam nemají co dělat,tak jsem musela volat babičce ať dorazí a pohlídá mi dítě,nikde jsem se s ničím nesetkala,co kdybych hlídání neměla?Tak ať si asi klidně umřu,nebo si nechám ukrást kočárek ve městě kde je dost kriminality.

Milá je jen když má zrovna náladu. Léky Vám doporučí jen volně prodejné. (Což člověk asi dělá týden dva, než jde k doktorovi pro silnější léky, když volně dostupné nezabírají, že.) Léky na předpis napíše, až když už pomalu lezete po čtyřech, a pak už vám pomalu ani nezaberou.
Věčně Vás bude posílat k jiným lékařům na vyšetření, až na to, že za tu radu ji zaplatíte 30kč a dalších 30kč v u toho doporučeného.
Člověk si hold nevybere, každý praktický lékař se zaměřuje různě, někteří do vás cpou až moc léků, a někteří na vás kašlou. Je to všude stejné.

Sympatická ženská možná je, na akupunkturu dobrá možná taky, ale jako praktický lékař? Rychle od ní pryč! Nikdy mě pořádně neprohlédla, když nepočítám dřívko v puse. A prášky na bolest, které vám předepíše, vás opravdu nevyléčí...Mimochodem, myslíte, že rychlost v případě léčení je pro vás plusem? To, že nemusíte čekat v čekárně asi o něčem svědčí. Nikoho ale nepřesvědčuji, já spokojená jsem, že už u ní nejsem.

Profesionální přístup,citlivost,ohleduplnost,trpělivost,slušnost a vysoká úroveň.. Vždy vstřícné jednání,milá komunikace a vždy účinné,bezproblémové ošetření.. Děkuji..
S úctou J.B.

Težko se hodnotí výkon lékaře, každý má jiné nároky, já osobně jsem spokojen a mohu jen doporučit.

Velice milá slušná, laskavá ke každému pacientovi chodíme za ní celá rodina.Mohu jen doporučit.

Souhlasím, nebývám nemocná, takže k paní doktorce jdu jen tehdy, když potřebuju výpis z karty, resp. nějaké dokumenty, potvrzení atp... Rozhodně se tam nečeká, ALE paní doktorka se vždy tváří, že ji obtěžujete, papír vypíše - cca 1 minuta a žádá za to 300 Kč, jednou jsem tam byla 2x za sebou, protože jsem předchozí potvrzení polila kafem, měla už nejen nepříjemný výraz, ale i řeči, i když za 2 minuty práce a dvě pozdravení dostala 600 Kč!