MUDr. Lenka Fojtíková

Ústí nad Labem 1 adresa

Stomatologická ordinace
SNP 41, Ústí nad Labem

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

U paní doktorky Fojtíkové jsem byla dvakrát, vždy odeslána od své paní zubařky, na trhání spodních osmiček.
Vytržení první osmičky proběhlo úplně hladce. Za půl roku jsem přišla s druhou. Bohužel, z nějakého důvodu nezabíralo místní anestetikum. Paní doktorka 4x připichovala, řekla mi, že mě v žádném případě nenechá cítit bolest.
Neskutečně empatická, milá. Paní doktorku MOC DOPORUČUJI.

Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Super přístup, super sympatický personál, hodné sestry i paní doktorka samotná. Precizní a rychlá práce. Příjem načas. Fakt super.

T
Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Hluboce smekám profesionalitě paní doktorky i sester. Přišel jsem s celkem zapeklitým problémem od jiného zubaře. Pomohli mi rychle a precizně.

Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Jsem spokojenou pacientkou už mnoho let. Paní doktorka je vlídná, poctivá a lidská. Svou práci dělá trpělivě a kvalitně, je přemýšlivá, aktivně se vzdělává. Skvělá spolupráce, děkuji.

Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Paní doktorka je vždy velmi příjemná, vše vysvětlí. Sestřičky ochotné, snaží se vyjít vstříc s ohledem na akutnost případů. Za mě TOP mezi zubaři v Ústí n. L.. Svědčí o tom i to, že ostatní lékaři posílají své pacienty na trhání právě k ní.

Umístění: Stomatologická ordinace

Uzasna pani doktorka, vzdy jsem se zubaru bala a vyhybala jsem se jim ale od te doby co navstevuji Mudr. Fojtikovou uz se nebojim ☺️ Kazdy zakrok je bezbolestny a Pani doktorka je opravdu velice lidska, empaticka a usmevava bytost. Dnes jsem byla na trhani osmicky a mohu rict, ze to vubec nebolelo a zub byl venku temer ihned ???? Taky bych rada zminila sestricky, jsou tez opravdu velice mile a navsteva tak v ordinaci Pani doktorky se stava opravdu prijemnou zalezitosti ????

Umístění: Stomatologická ordinace extrakce

Paní doktorka je moc hodná a moc šikovná! Trhala mi stoličku , která měla uhnilé kořeny a moje paní zubařka si na to netroufla, tak mě k Mudr.Fojtíkové poslala. Předtím trhala i zuby moudrosti mému dospělému synovi. Ani jednoho nás nic nebolelo, a to ani trošku !!! Opravdu klobouk dolů před paní doktorkou! I sestřičky byly moc příjemné !! Moc děkuji ! Jarmila Křížová

Umístění: Stomatologická ordinace Trhanie zubu múdrosti

Bola som u paní doktorky kvôli obávanému trhaniu hornej osmičky. Úžasný prístup, veľmi ľudský a citlivý. Zub bol vonku do jednej minúty a hojenie je absolútne bez bolesti ! Môžem pani doktorku i pani sestričky len doporučiť. Kiež by bolo viac takýchto doktorov :)

S pozdravom

Brozmanová

C

Paní doktorka je příjemná, umí to i s malou dcerou, mohu se na cokoliv zeptat, vše ochotně vysvětlí. Pokud doplácíte, tak vám (pokud chcete) vystaví i doklad, což není běžně k vidění.Jen objednací doby jsou trochu delší..