host
úžasná doktorka, 100% se na ni můžete spolehnout a věřit jí. Jiného takového doktora jsem zatím nepoznala! Vždy ochotná a v dobré náladě.
Marie Nezvalová
Vynikající lékařka, lidská, chápající a starostlivá.
VĚRA P.
OSOBNOST
Zdravím pacienty z Jeseníku a okolí. U paní doktorky Lenky Dudové jsem ještě nikdy nebyl. Mám to z Chebu daleko. Ale je to moje spolustudentka z teplického gymplu. A mohu Vám říct, že už tehdy jsem si jí moc vážil. Už v době našich studií byla zodpovědným a slušným člověkem. Platonicky jsem ji miloval. Ale to bylo tehdy vše, na co jsem se zmohl..................Už tenkrát to byla fajnová ženská, přesněji řečeno fajnový člověk. Příští rok bychom měli mít nějaký sraz. Ani si netroufám jen odhadnout po kolika letech. Ale na tutu skvělou ženskou se těším. Mgr. Milan Jágl
S paní doktorkou jsem vždy vycházel dobře a výborně mi poradila... Vždy jsem měl dojem, že kromě výborné lékařky máme i báječného přítele rodiny...
vynikající lékařka!!!
Je to velmi dobrá lékařka. Zabývá se i tím, co specialista
"zamete pod koberec". Má velmi rozumný přístup k potížím
pacientů a je velmi lidská. Mohu ji opravdu doporučit. JK
paní doktorka je ta nejlepší ze všech, chodí k ní moje holky i já a nedala bych na ni dopustit.
Je to Jesenické pediatrické sluníčko.Vše dělá s láskou a péčí.díky za takové lidičky.
Velmi vstřícné jednání, odpovědný přístup, dokáže získat důvěru, ale nezneužije jí. Zájem o pacienta.