Osvobozených politic. vězňů 241, Benátky nad Jizerou 29471
L. Šestáková
K paní doktorce Drakové chodím léta a neznám v oblasti stomatologie lepšího specialistu. Pokud by se nejednalo o zubaře, mohla bych dokonce hovořit o tom, že se na návštěvu těším :-). Jedná se o lékaře s velice vysokou odbornou znalostí, milým a přitom profesionálním přístupem a snahou vždy pomoci. Jsem velice ráda, že se mohu řadit k jejím pacientům. Stejné díky patří samozřejmě i milým sestřičkám :-).
• Stomatologická ordinace • Jiný •
Marie
MUDr.Lenka Draková je nejlepší zubař, jakého jsem v životě poznala a to patřím ke starší generaci a prošla jsem mnoha zubními ordinacemi. Její osobní i profesionální přístup k pacientům je na vysoké úrovni. Mám dokonce pocit, že její práce je i jejím koníčkem, protože má perfektně vybavenou ordinaci a využívá nejmodernějších metod a technik ve svém oboru.
Mgr. M.Kolisková, Praha
Jana
Jsem velmi spokojena. Paní doktorka příjemná. Ano je vytížená velmi, ale není se čemu divit, když je stomatologů málo. Já zatím velká spokojenost.Děkuji za tak příjemné doktory!
Mohu vřele doporučit. Paní doktorka je příjemná, každý zákrok vysvětlí a má vysokou trepělivost se svými pacienty.Co se týká odbornosti tak mohu ( nejsem odborník )posuzovat pouze pocitově. A to si myslím, že je na vysoké úrovni.
Jiří Roubal• • •
Viktor Uřidil
Po odborné stránce nemohu hodnotit, po lidské ano a ne zrovna pozitivně. Jsem na vozíku a paní zubařka a její dcera mě odmítly pro vytíženost. S vědomím ,že v Benátkách najít bezbariér. přístup není možné. Nevím jestli je problém vzít vozíčkáře dvakrát za rok po dvaceti minutách.