Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíCeník
G.T.
Paní magistra je erudovaný odborník, mâ respekt svých podřízených, snaží se zachovat profesionalitu, bohužel terapie u ní ani u jejich často se střídajících kolegů, neměla efekt a mrzelo mě,že si během naší hodinky často zapisovala do počítače, vyřizovala hovory a chyběla mi nějaká hlubší myšlenka, jinak k jisté konexi nakonec došlo,tak mě mrzelo,že byla terapie ukončena
Petra Goiková
jsem velice spokojená, paní magistra je velice ochotná, spolehlivá, výborná, opravdový profesionál, určitě velice doporučuji
Ochotná, spolehlivá, odborník
tivaz@seznam.cz
je nejlepší,snaží se problém rozebrat a pomoci,opravdově pomoci
JIŽ TŘETÍ ROK NAVŠTĚVUJI PANÍ LENKU DOSTALÍKOVOU A MOHU JÍ VŠEM MOC MOC DOPORUČIT,VÝBORNÁ DOKTORKA,TERAPEUTKA.NĚMĚNILA BYCH ZA JINÉHO DOKTORA.
S paní doktorkou jsem moc spokojená! Její vyšetření probíhalo moc příjemným a poklidným způsobem. Mohu jen doporučit!
6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den dostala jsem na vás kontakt zabýváte se prosím i dětskou psychologií? potřebovala bych vyšetřit dceru děkuji s pozdravem
Dobrý den, pracujeme i s dětmi, mimo raný věk /0-3 roky/, jak v ordinaci v Karviné, tak v Ostravě ve Slezském psychologickém středisku. Kontakt najedete na webových stránkách i další informace. Aktuální objednací doba je 2 měsíce. Zdraví Lenka Dostalíková
Dobrý den, jsem vdaná 17 let, máme velký problém, manžel se mnou 5 let nespí, nemůžu se ho ani dotknout, obejmout, přitulit se, problém jsem se snažila s ním řešit, ale nechce se o tom bavit je mladý 45 let, má 2 práce, je obézní a má vysoký tlak, jsem už unavená řešit tuto situaci pořád dokola, nechce k odborníkovi, není schopný mi říct co se děje a Já nechci zahodit manželství, které jinak v podstatě funguje, ale jsem žena která má taky své potřeby a sex je důležitá součást manželství, vztahu, jinou ženu nemá, prosím poraďte mi nechci se rozvádět máme spolu 16 letou dceru, připadá mi, že se někde bloknul, přiznávám, že jsem měla 2 leté období kdy jsem pila alkohol, ale nejsem alkoholik a sama jsem přestala pít, problémy byly i předtím, ví i o mém sexuálnímu úletu a sám chápe, že si to zavinil sám, nevím co dál jsrm už bezradná a trápím se on sám nechce nic dělat, řešit, při hádce řekl, že je to normální že takhle žijeme a že nechce spát s nikým, děkuji aspoň za nějakou radu, obvodní lékař mi doporučil psychiatra
Dobrý den, to , co prožíváte si zaslouží zcela jistě psychologické poradenství, ne psychiatrické, doporučuji vám osobní návštěvu, řešení po internetu není optimální .
Slezské psychologické středisko Otrava . I v tomto těžkém manželském období je důležité, že manžel chce zůstat s vámi, že fungují jiné aspekty partnerského života kromě sexuálního a uvidíte , kam se to dá posunout. Zdraví Lenka Dostalíková