Zakladatelská 22/975, Karviná
Kolejní 12/1323, Ostrava-Jih, Ostrava
Paní magistra je erudovaný odborník, mâ respekt svých podřízených, snaží se zachovat profesionalitu, bohužel terapie u ní ani u jejich často se střídajících kolegů, neměla efekt a mrzelo mě,že si během naší hodinky často zapisovala do počítače, vyřizovala hovory a chyběla mi nějaká hlubší myšlenka, jinak k jisté konexi nakonec došlo,tak mě mrzelo,že byla terapie ukončena
Petra Goiková
jsem velice spokojená, paní magistra je velice ochotná, spolehlivá, výborná, opravdový profesionál, určitě velice doporučuji
Ochotná, spolehlivá, odborník
tivaz@seznam.cz
je nejlepší,snaží se problém rozebrat a pomoci,opravdově pomoci
JIŽ TŘETÍ ROK NAVŠTĚVUJI PANÍ LENKU DOSTALÍKOVOU A MOHU JÍ VŠEM MOC MOC DOPORUČIT,VÝBORNÁ DOKTORKA,TERAPEUTKA.NĚMĚNILA BYCH ZA JINÉHO DOKTORA.
S paní doktorkou jsem moc spokojená! Její vyšetření probíhalo moc příjemným a poklidným způsobem. Mohu jen doporučit!
6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den dostala jsem na vás kontakt zabýváte se prosím i dětskou psychologií? potřebovala bych vyšetřit dceru děkuji s pozdravem
Dobrý den, pracujeme i s dětmi, mimo raný věk /0-3 roky/, jak v ordinaci v Karviné, tak v Ostravě ve Slezském psychologickém středisku. Kontakt najedete na webových stránkách i další informac...Více

Dobrý den, jsem vdaná 17 let, máme velký problém, manžel se mnou 5 let nespí, nemůžu se ho ani dotknout, obejmout, přitulit se, problém jsem se snažila s ním řešit, ale nechce se o tom bavit je mladý 45 let, má 2 práce, je obézní a má vysoký tlak, jsem už unavená řešit tuto situaci pořád dokol...Více
Dobrý den, to , co prožíváte si zaslouží zcela jistě psychologické poradenství, ne psychiatrické, doporučuji vám osobní návštěvu, řešení po internetu není optimální .
Slezské psychologické středis...Více