MUDr. Lenka Dobešová

Pediatr Více

Velké Meziříčí 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost
Moráňská 141, Velké Meziříčí

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

T
Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Jiný

Vstřícná, hodná a pečlivá paní doktorka. Vždy nám ochotně pomohla a poradila. Máme k ní důvěru. Sestřička je také skvělá. Jsem s jejich péčí o děti velmi spokojená a doporučuji.

Paní doktorka je skvělá diagnostička, vše vždy vysvětlí, poradí, stačí se ptát, kdykoli na mě vidí nejistotu, klidně mě s dětmi pošle do nemocnice, jen abych měla jistotu a cítila se klidněji, děti ji mají rády, je vstřícná, poradí po tel....spokojenost největší u nás.

N

Paní doktorka je typickým případem našeho zoufalého zdravotnictví, je neochotná, arogantní, nekomunikuje, zlehčuje situaci. Vůbec nechápu jak takový člověk může pracovat jako lékař.

Paní doktorku Dobešovou nedoporučuji, v 16-ti letech mi nepoznala těžkou mononukleozu, smála se mi, že mě bolí měsíc v krku, že to není možný a pak jsem skončila na dlouhou dobu v nemocnici na infekčním. Málem jsem se v noci udusila. Teď mi je o 7 let víc a díky ní mám zrušenou celou imunitu.

F

Opravdu nemohu doporučit. Za jistých časů nedokázala poznat ani neštovice. A že jsem prodělal mononukleozu jsem se dozvěděl až od jiného lékaře, i když symptomy v té době byly víc než jasné. Na veškeré chřipky a neduhy mi byl předepsán ibalgin a klid, takže téměř zbytečné tam vůbec chodit.

Pani doktorka je nejlepsi detska lekarka.Vzdycky kdyz potrebuji poradit tak me ochotne poradi.I kdyz je syn nemocny tak mu pomuze.pani doktorky si vazim.a svoji praci dela s laskou .

pani doktorka je nejlepsi detska lekarka,vzdy kdyz mam problem nebo potrebuji poradit.tak me ochotne pomuze.chodila jsem k ni od mala a nemuzu si stezovat.tedka k ni chodi syn a vzdy je ochotna.

Velice dobrá paní doktorka,mohu jen samou chválu !!!!!!!!

Jsme s naší paní doktorkou velmi spokojení.

Je velmi špatná, chodím k ní, ale už si brzy najdu někoho jiného. Ona by pořád jenom dávala anti biotika a taky nikdy nich nevysvětlí. Fak vopruz, nula atd....
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.