Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
DD
Dobrý den, paní doktorka je sice profesně na vysoké úrovni, ale zvládnutí správného objednání není její silnou stránkou. Uvedu příklad. Ordinační hodiny začínali v 10 hod. Syn byl objednán na 10:10. První měření zraku a rozkapaní cca v 11 hod. V 11:15 rozkapaní. 12:40 změření po rozkapaní. 12:50 jdeme konečně do ordinace. 13:00 odchod domů. Krásné 3 hodiny a z toho max. 20 min v ordinaci. Nevím proč dítě, které má rozkapaní hotové za 45 min. Musí trpět necelé 3 hodiny v čekárně. Pozn. během té doby nebyli žádní akutní případy. Jen běžné vyšetření.
L. Zatloukalová
K paní doktorce chodíme s dcerkou šest let a jsme velmi spokojení, a to jak po stránce odborné, tak i lidské. Paní doktorka je příjemná a vstřícná, vždy nám vše vysvětlí a poradí. Díky ní se nám oční vadu u dcerky podařilo napravit. Děkujeme, Zatloukalovi.
Marta Drozdková
Paní doktora Lenka Danielová je skvělá paní doktorka, empatická, starostlivá a obětavá. V ordinaci tráví spoustu hodin navíc, aby mohla vyjít vstříc všem pacientům. Před víkendem mě zachránila v 5 hodin odpoledne, poté, co se mi v oku utrhla a zůstala část čočky, přitom její pracovní doba končila již ve 2 hodiny. Moc děkuji za sebe i za svou maminku, kterou také léčí.
Jitka Marešová
Jsem pacientkou paní doktorky Lenky Danielové už několik let. Vážím si nejen jejího hlubokého lidského přístupu k pacientům, laskavosti a vlídnosti a ochoty vyslechnout. Ale stejně tak i vysoké odborné úrovni. Vždy dodrží termín a přivítá vás s úsměvem. Moje poděkování a vyjádření spokojenosti patří ve stejné míře i její milé a profesionální sestřičce. Oběma děkuji za skvělou péči a současně doporučuji ostatním, kteří hledají odborníka v oblasti očního lékařství.
T. J
K paní doktorce chodím již několik let se synem (7 let). Syn má poruchu autistického spektra, takže obtížně spolupracuje. Paní doktorka je vždy velmi trpělivá, laskavá a snaží se, aby vyšetření bylo pro syna minimálně traumatizující. Děkujeme
K.F.
Paní doktorku navštěvujeme dlouhodobě. Je velmi empatická a má opravdový zájem pomoci s problémem. Všechny postupy dopodrobna vysvětlí. Vřele doporučujeme!
Adriana
Ordinaci paní doktorky navštěvuji se svými dětmi již víc než 7 let. Pokaždé se setkávám s vysoce odborným, empatickým a vstřícným přístupem - jak u paní doktorky, tak i u sestřičky. U dětí zafungovala nastavená léčba úžasně - oči, mozek, brýle, okluzory a skvělá paní doktorka = to je úspěšný koktejl, za který jsem velice vděčná. Báječnou péčí a neuvěřitelnými výsledky si získala paní doktorka celou naší rodinu, a také proto se těšíme na příští kontrolu :)
Jiří Rohlínek
Po roce jsem byl u paní doktorky na kontrole a znovu musím vyjádřit velkou spokojenost. Přesto, že je paní doktorka již delší dobu bez sestřičky, tak vše proběhlo bez problémů. Objednací čas klapl přesně, vyšetření a následné vysvětlení a doporučení dalšího postupu léčení mých chronických potíží, jako vždy, v příjemném duchu. Velmi Vám děkuji.
EM
Skvělá paní doktorka, kterou navštěvujeme mnoho let celá rodina. Dokáže vše srozumitelně vysvětlit, je empatická, milá a má na nás čas. Nastavená léčba zatím vždy zafungovala, takže nebylo třeba dalších návštěv. Obratná je i komunikaci po telefonu a přes email. Pochvala i pro sestřičku, přestože je obvykle plná čekárna pacientů, dokáže s klidem fungovat a s dětmi to umí. Takže za nás, děkujeme !!!!
Jitka V.
Na paní doktorku jsem dostala několik doporučení nejen z optik v Brně, že je vyhlášená svojí odborností. Musím říct, že přístup sestřičky a paní doktorky mě velmi mile překvapil. Sestřička byla u čtení dcerky milá a trpělivá, velká změna oproti předchozí ordinaci. Děkuji za precizní, profesionální a příjemný přístup paní doktorky, která nám vše ochotně vysvětlila a oceňuji citlivé chování k dítěti. Jsem moc ráda, že jsme se k paní doktorce dostali.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně