Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost
Jiráskova 684, Štětí

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

S paní doktorkou jsme byli vždy naprosto spokojeni.Profesionální a vlídný přístup.Z našeho okolí neznám nikoho kdo by s ní byl nespokojen.
J.Krejča

vrele nedoporucuji zadnemu diteti .Umi jen vse jistit antibiotiky ,znicila synovi zazivani .Zaplat panbuh ze jsme pryc!!Jeji lekarske prostory jsou spinava dira !!!copak to je prostredi pro deti? zkuste nekdy u ni toaletu kam mne poslala s 2letym synkem nabrat moč takovou spinu jsem nezazila a jeste v mise plavali žižaly nebo snad škrkavky:( :( po te hruze jsme ji opustili s s nami par dalsich .Vase deti si tu spinu nezaslouzi!

B

Tato lékařka je naprosto skvělá a má velice profesionální přístup.Mám tři generace dětí a nikdy bych tuto doktorku za nic nevyměnil.Ošetřuje moje děti již 18 let.Víc takových lékařů a všichni budou v pohodě.

Děkujeme touto cestou paní doktorce za vyléčení našeho syna a hlavně za to, že přemluvila naši babičku, která jako kořenářka ho chtěla ho léčit svými čaji a obklady z natí a kořínků. To byl hlavně psychologický úspěch. Paní doktorka je jeden z nejchytřejších lidí co znám, takle dobrý doktor byl i její bratr v Liběšicích, škoda, že šel na to ministerstvo. Moc děkuje rodina Čermákova

Osobně jsem k paní doktorce taky chodila a když mi byly 3 roky a já dostala svůj první anafylaktický šok, tak byla jediná, kdo věděl o co jde a jediná mi dokázala pomoci. Několik let poté, když jsem jí pověděla co mě trápí, poslala mě se žádankou ke specialistům. Vždy příjemná, usměvavá a dá se s ní mluvit i o běžných věcech. Až budu mít děti já, určitě budou chodit k ní.

Paní dr.Cvilinková, je profesionálí,logicky uvažující lékař.Až ona přišla u našeho Kubíčka o jaké onemocnění se jedná.A to jsme prošli i nemocnici v Praze!kde nás poslali domů. Prostě ji moc chválím, budme rádi , že ji máme, a že selský rozum ještě někdo má.
Je ochotná a nápomocná a taky je jenom člověk,takže pokud je nemocná a přesto ordinuje, tak chápu, že v 11,55hod už tu (ne)milou pani třeba chtít nemohla.A navíc milá pani, se nechodí k lékaři 2 minuty před koncem.Všude po ordinacích mají napsáno, poslední pacient 30 min před koncem.
A navíc se u ní skoro vůbec nečeká, a to nená sestru!

prvotřídní ošetření, žádné čekání a je hotovo,. Dítě zdravé, já klidná. Je fajn. Vok.

Tak zase jednou sme byly dobře ošetření neznámou doktorkou, a tu jsem si chtěli přečíst, co vo ni řikaj lidi. No teda vy ste ale bl..... komunystycký! My sme s Prahy a to se nedá porovnat, dyk ta doktorka dělá první poslední co vám na vočích vydí. Nemá sestru, de to pomalejc, ale profesioniálně. Voni ty sestry jsou beztak samí krá.. závistiví. Dyk i podrazili doktory teď ve stávce. Ta kr... Jurásková !. Doktorka je víborná a tam budeme dojíždět. H.S.

Jsem moc spokojenej a každej den co tam chodíme víc. Dítě nám prospívá a ty rady jsou dobrý. A Paní doktor je i s náma spokojená, J.Z.

Arogantní, neochotná a velmi náladová lékařka . Zajímá se více o proplacené platby za každý svůj úkon než o zdravotní stav a pomoc pacientům . Její časté a nemístné poznámky o tom , co jí kdo proplatí nebo neproplatí , napovídají o starostlivosti její lékařské péče.