MEDICANIMA
Voctářova 18, Praha 8, Praha

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

K paní doktorce chodíme s fretkami už pět let a jsme s ní naprosto spokojeni. Jak s pracovně, tak lidsky. Paní doktorka je velmi ochotná, zvíře pro ni není věc, dokáže poradit, a hlavně vyléčit. V těžkých chvílích nemaže med kolem pusy a nebalamutí, ale jedná věcně a tak, aby to bylo pro zvířátko nejlepší. Doporučuji.

Paní doktorka je člověk na svém místě, má velmi osobní přístup, vše srozumitelně vysvětlí a navrhne postup, který je nejlepší. Nikdy jsem se nesetkala s tak milou paní doktorkou zvířátek, specializuje se na malá zvířátka. Já k ní chodila se dvěma morčátky a jsem s ní velice spokojená. I kdybych bydlela na opačné straně Prahy tak bych dojížděla pouze k ní. Celá klinika na Bílé Hoře je velice pěkně zařízená, sestřičky jsou moc hodné a o pacienty je tam výborně postaráno. Pokud máte malé zvířátko, tak paní doktorku Lenku Chylíkovou doporučuji a dávám 1* ! Lada A.