Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Zubní korunky
Zubní vyšetření
Záchovná stomatologie
Marie Šourková
Opět velká pochvala pro MUDr. L. Čejkovou, která má profesionální přístup k pacientům. Toto vše zašťituje i sestřička, kde potom vládne přátelská atmosféra, která běžně v ordinacích často nebývá.
V.K.
Paní doktorka i sestřička jsou velice příjemné. Od dětství mam trauma ze zubařů a dnes jsem si uvědomila, že v zubarskem křesle dokážu i relaxovat. Jsem rada, ze jsem našla paní doktorku, která je velmi pečlivá, příjemná a hlavně necítím žádnou bolest . Příjemné prostředí a perfektní souhra lékařky i sestřičky.
Ken Stapleton
The Doctor speaks English..!!!
Velké zlepšení oproti mému předchozímu zubnímu lékaři! Důkladný servis a ovládání, moderní vybavení a nové, jasné prostředí.
Dalším bonusem pro mě je, že lékař mluví se mnou dost anglicky. Pomocná sestra je velmi přátelská a efektivní. Velmi doporučuji tuto kancelář.
skorpio87
Paní zubařka je milá a její práce je velmi profesionální, je mi 30 a po zkušenosti s mou bývalou zubní lékařkou to vypadá, že mi dá někdo konečně zuby do pořádku. Z moderního vybavení jsem byla příjemně překvapená.
Snad jediná zubařka, která v Liberci registruje nové pacienty. Po zkušenostech s mojí dosavadní zubařkou, je paní doktorka velmi dobrá profesionálka. Je milá, zákroky pacientovi vysvětlí a vybavenost ordinace, používané přístroje, pomůcky a v neposlední řadě i rouška při zákroku mě příjemně překvapili. Nemůžu jinak, než doporučit, paní doktorka je člověk na správném místě!
Od předchozí zubařky skok téměř do jiné reality. Vstupní prohlídka super pečlivá (poprvé se někdo zajímal jak si čistím zuby a taky mi ukázal jak na to). Byla jsem několikrát na čištění kanálků u zlobivého zubu - paní doktorka se děsně nadřela (zub je až uplně vzadu a mám opravdu malou pusu) ale nakonec jsme to zvládly a už nebolí. Vždycky velmi pečlivá, milá, usměvavá, nosící roušku i rukavice. Ordinace moderní, kolikrát používá nástroje co jsem ještě nikdy neviděla a od minule má vlastní ZUBNÍ RENTGEN - super!! namíří na zub, klikne a objeví se jí snímek na PC. (jsem možná divná ale ještě jsem to fakt v ordinaci zubaře neviděla) A proč jsem nedala nejlepší ? - při předposlední návštěvě mi paní doktorka dělala placený zákrok a neřekla mi o něm předem - zaplatila jsem 900,- (ještě že jsem je měla sebou) nic proti těm penízkům (vážně se nadřela) ale stačilo mi to říci předem nebo alespoň upozornit. Toť vše - doufám že nám brzy neodejde na mateřskou :o) Díky vedení podještědskké za ní. Markéta
vysvětlí, poradí, nabídne víc řešení. Paní doktorka i sestřička jsou velice vstřícné.
Paní doktorka je fajn, příjemné prostředí, lidský přístup. Škoda, že mám
zdravé zuby, snad bych se i těšil.
1.Jediná paní doktorka, ktera v Liberci REGISTRUJE nové pacienty!
2.Včetně sestřičky příjemné vystupování
3.Drsná vstupní kontrola, se vším jak má být, tj.zájem o Váš chrup:-)
4.Vysvětlí, poradí...proto vřele doporučuji!!!
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci