Zubař Více

Ostatní služby

Msgr.Šrámka 1028/11, Nový Jičín

Lidická 886/43, Havířov

Odborný lékař stomatochirurg

od března 2016 fungují webové stránky, kde budou uváděny aktuální informace www.stomchiranj.cz

G
Umístění: Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie

Byla jsem u p. Bialkové celkem 2x. Poprvé na extrakci jedné osmičky, poté dvou osmiček naráz. Vše proběhlo v pořádku, samotný zákrok ani umrtvení vůbec nebolelo, max. jsem cítila nepříjemný tlak (i při použití skalpelu, vrtačky, kleští i šití). Navíc byly oba zuby venku do 20 minut! Hojení rány i dodatečné instrukce byly precizní, nasazené ATB bez problémů. Všem doporučuji, taková ochota konzultace po telefonu i vstřícnost není samozřejmostí!

Z
Umístění: Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie

Paní doktorku Bialkovou mi doporučil můj zubní lékař z důvodu extrakce špatně položené osmičky. V čekárně mě přivítala sympatická sestřička a následně i paní doktorka. Vše mi bylo podrobně vysvětleno, samotný zákrok byl profesionální, rychlý a téměř bezbolestný. V budoucnu mě čekají ještě extrakce dvou neprořezaných osmiček, takže se do ordinace paní doktorky určitě vrátím. Paní doktorku Bialkovou mohu všem doporučit.

Umístění: Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie

Paní doktorka je skvělá! Byla jsem k ní poslána na extrakci osmičky, která byla opravdu špatně položená a ještě z hůře postavenými kořeny. Bohužel jsem již byla na extrakci osmičky v jiné ordinaci u jiného doktora, kde to bylo strašné, bolestivé. Měla jsem obrovský strach až úzkosti z trhání kvůli předešlé zkušenosti, avšak zbytečně! Přístup skvělý, 95% bez bolesti, hojení taky skvělé. Jestli budu muset jít na další extrakci, tak jedině zde!
Více takových skvělých doktorů jako je p. Bialková!
Skvělá doporučuji!

Umístění: Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie

Již po třetí jsem se přesvědčila, že paní doktorka je nejen skvělá lékařka, ale i empatický člověk. Ošetření, i když nepříjemné, probíhá rychle, precizně a v klidu.
Sestřičky milé, ochotné..Kdyby se nejednalo o stomatochirurgii tak bych řekla "ráda tam chodím." Víc takových ordinací!

Umístění: Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie

Ráda bych poděkovala paní doktorce i sestřičkám za profesionální a lidský přístup. Rozhodně mohu doporučit tuto ordinaci.

Umístění: Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie

Paní doktorku jsem navštívil po nepodarene extrakci zubu na pohotovosti Ajna v Ostravě. Paní doktorka i sestřička jsou profesionálové na správném místě, velice ochotné a příjemné. Rozhodně doporučuji a moc děkuji za pomoc.

R
Umístění: Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie

Během tří týdnů mi zde byla provedena extrakce asi 15 zubů. Přes mé velké obavy vše proběhlo dobře z velice odborného výkonu skvělé paní doktorky Hrubé a velice příjemných sestřiček. Děkuji všem za náročný zákrok.

E
Umístění: jiné místo Jiný

Děkuji za pěkný přístup..za odbornou pomoc kdy mi bylo opravdu zle.. hodná paní doktorka i sestřičky...mohu tuto ordinaci jen doporučit

Umístění: Odborný lékař stomatochirurg stomatologická chirurgie

Vystresovanejsiho pacose jako jsem ja asi jeste v ordinaci nemely.Super pristup celeho tymu.Ohleduplnost,ochota,....parada.Dekuji Vam s celeho srdce.Pro mne to byl fakt zahul.Ale prace na 1*.Zbytecny strach .Dekuji

Výborná pani doktorka.. Trhala mi osmicku a naprosto rychle a skoro bezbolestně.. Pak i sedmicku s mensim zánětem, je pravda ležela jsem na křesle dlouho, musela jsem si nechat píchnout snad tři injekce protože to opravdu bylo chyceno až hluboko a světě div se, byl venku, zasila mi ranu a na druhý den jsem si nemusela vzít ani prášek.. Naprosto úžasná a sestřičky taky, když člověku není nejlíp dají i obklad na čelo :D.. Můžu jen doporučit (Jen škoda dlouhé čekacky na objednání)

Odpovědi

5 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, cca 13 let jsem nenavštívil zubaře. Vím, že je to špatně, a chtěl bych to změnit. Se zuby problém nemívám, pravidelnou hygienu dodržuji. Existuje nějaký seznam zubních lékařů, kteří mají "volnou kapacitu" k přijímání nových pacientů. Jsem z Havířova

Dobrý den, věnujeme se pouze zubní chirurgii, pacienty neregistrujeme . V havířově je problém celkově, zkuste spíše hledat v Ostravě.....Hezký den.Bialková

MUDr. Lenka Bialková

Zubní lékař mi naúčtoval pod uvedeným kódem 00501 " jako účel platby " za vytržení zubu a kořene částku 530 Kč.
Může toto účtovat, když tyto zákroky plně hradí moje zdravotní VZP ( pojišťovna 111 ) ?
Děkuji za odpověď, P.B.

Dobrý den, extrakce zubů je plně hrazená pojišťovnou , ale může být použit materiál, který je třeba doplatit. O tomto by jste ale měl(a) být informován před výkonem...s pozdravy Bialková

Prohlížet všechny odpovědi