Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Hledejte v názorech
sýkora
v sobotu jsme byli na pohotovosti, skvělá p. doktorka Bašová i sestřička, vše vyslechli , měla zájem nám pomoc a doporučila další postup ,pokud by antibiotika nezabírala a léčba by se aspoň trochu nelepšila. Dali jsme na její rady a hned jsme dnes odešli k obvodní lékařce dětské, jelikož se stav nelepšil a tam jsme dostali pěknou čočku, proč jsme lezli na pohotovost a že to co nám paní doktorka Bašová poradila a napsala ,že nic z toho nebude dělat, tak jsme dál doma a čekáme až se doktorka vzpamatuje a bude se chovat tak jako p. doktorka Bašová. díky p. doktorko Bašová za Vaši pomoc a vstřícnost.
Mimořádně citlivý přístup k pacientům i v situaci, kdy i rodič už by možná citlivý nevydržel být! Je to prototyp lidskosti a profesionality.
Silvie Havlíková
Setkala jsem se s paní doktorkou v sobotu na pohotovosti. Tak skvělý a citlivý přístup jak k dceři, tak k nám, rodičům, jsem ještě nikdy nezažila. Pokud by to šlo, hned bych k ní chtěla přestoupit. Jelikož v případě dítěte si člověk velmi cenní citlivého a jemného jednání. Dcerka byla po chvilce úplně v klidu, reagovala na ní perfektně. Ostatní pediatři by si z ní měli vzít příklad.
Je to opravdu"paní doktorka"!
Zaslouží si pochvalu.
Silvie Havlíková, Trutnov
Eva
K paní doktorce Bašové jsem chodila já od čtyř let a nyní k ní chodím i se svým synem. Je to člověk na svém místě, vyléčí, vysvětlí, povzbudí. Sestra je také skvělá. Nevadí mi k nim dojíždět 15km. Eva
Jana
K paní doktorce jsem chodila se svými 2 syny a můžu jen doporučit. Má úžasný přístup k dětem i k rodičům. Nesetkala jsem se nikdy s tím, že by neměla náladu. Odcházeli jsme vždy nejen s receptem, ale i s lepší náladou. Je to úžasný, empatický člověk.
K paní doktorce jsem chodila celé dětství, chodím k ní stále, již se svými dvěmi dětmi. Vždy byla velmi příjemná, ochotná, poradila nám a se vším pomohla. U prvního miminka, když marodilo, jako nezkušené mamince trpělivě vše vysvětlila...
Určitě Všem maminkám moc doporučuji...
Velmi vřelý přístup k dětem, ochota, vždy vše bez problému.
Beruuuuu
sympatická, příjemná a velmi milá lékařka
I.Š.
Se svými dětmi chodím k paní doktorce od té doby co se narodily, dnes jim je 17 a 14 let a moc těžce se s ní budeme loučit.Moc doporučuji.ů
BCH
Nejlepší dětská lékařka v Trutnově, s dětmi to umí, mají k ní důvěru jak děti, tak rodiče! Chodíme k ní spoustu let, ikdyž je to pro nás nevýhodné vzhledem ke vzdánosti. Dětských lékařů je poblíž až až, ale k nikomu nemáme takovou důvěru! Paní doktorko díky, jste skvělá!!!