Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Zuzana I.
Naprosto úžasná a profesionální lékařka s lidským přístupem. Sestřička úžasná, obě vyjdou vstříc jakémukoliv požadavku, nikdy jsem nezažila lepší přístup než tady. Paní doktorka vždy poradí a hlavně pomůže a to i po telefonu pokud je to potřeba. V minulosti jsem byla odvezena do nemocnice a Paní doktorka ve svém vlastním volnu volala a ptala se na stav i v pozdních hodinách, takže zájem o pacienty 10000%. Když je nějaký problém, tak řeší příčinu a nenacpe jen léky nebo žádanku jinak jak je tomu u jiných lékařů, nikdy se nestalo, že by něco nevěděla, vždy je vidět, že je velmi zkušená doktorka. Kéžby takových lékařů bylo více, ale zatím jsem se z žádným takovým nesetkala v žádném oboru.
Yvona
Vynikající přístup, nikdy neodmítne pomoc i po telefonu, důkladná prohlídka, zná své pacienty a ví, kdo je simulant a potřebuje jen šátek na hlavu a paralen (viz názor níže). Má vždy plný stav a na zařazení k ní se čeká. Chodím k ní už 12 let a neměnila bych - a to jsou všichni mí příbuzní zdravotníci a o medicíně něco vím.
pohoda
Ja jsem spokojeny. kdyz jsem u ni byl aposledy, tak jsem nemel pocit ze by mela prazdnou cekarnu. Cekal jsem asi hodinu a pul nez jsem prisel na radu. a nebyli predemnou jen duchodci co si prisli nechat zmerit tlak, kdyz jdou okolo do kaufu.....
anonym
Na většinu chorob ( bohužel i závažnějšího ražení) vám paní doktorka předeíše paralen, šátek kolem hlavy a klid. Když se pak náhodou dostanete do nemocnice ve zlíně nebo v Brně, jsou překvapení, proč jste nepřišli dřív. Asi tak léčí paní doktorka, hlavně že má dobré hodnocení od pojišťoven, že nepředepisuje mnoho léků a může za to jet na "školení" do exotických destinací, jak jí pojiš´tovny nabídnou. Kdysi platila za velmi solidní lékařku, dnes už tomu tak asi nebude vzhledem k poloprázdné čekárně. jsem ráda, že jsem změnila lékaře včas...
Ondra
Fajn pristup k cloveku - pacientovi. Jednala se mnou jako s partnerem v lecbe a ne jako s podrizenym. Pro me, ktery presel od jine prakticke lekarky, velmi pozitivni zmena. Seznamila me podrobne s vysledky vysetreni a objasnila kazdy detail. Ma zajem proaktivne pomoci, ne jen prelecovat a konstatovat chronicke problemy. Tak si predstavuji profesionalni pristup praktickeho lekare. Zatim naprosta spokojenost.
MUDr. Bačová má velmi milý a trpělivý přístup k pacientům, ke každému přistupuje individuálně a s její diagnózou a formou léčby jsme byli vždy naprosto spokojeni.
Co bylo kdysi, není dnes! Neléčí!
Jsem s pani doktorkou Bačovou velmi spokojená,hlavně s jejím odborným přístupem a pro nás nezasvěcené i s trpělivým vysvětlením zdravotního problému. Monohokrát mně poradila ochotně i po telefonu a to dělá velmi málo lékařů. Jsem ráda, že přijala i moji mamku,která je taky velmi spokojená a dosud takový lékařský přístup neznala.Mohu jen vřele doporučit.
Paní doktorka i se sestrou jsou přívětivé a svým přístupem oblíbené u pacientů
Zhruba po roce čekání jsem se stal pacientem paní doktorky. Dosud jsem absolvoval 2 prohlídky a s přístupem jsem naprosto spokojen. Ke všemu jsem dostal vyčerpávající vysvětlení. Lze zde nalézt odbornost a vynikající lidský přístup. Součástí ordinace je i výborná sestřička.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Uherském Hradišti