Vanosik
Paní doktorka Kuncová není jen špičková, svědomitá lékařka, ale je to především vnímavý člověk s velkým otevřeným srdcem. Je to velký odborník s laskavým, profesionálním přístupem a zlatýma ručičkama!!! Děkuji ji jí za péči o mne a i za celou svoji rodinu, o kterou pečuje.
bil.lukas
Odborník a profesionál každým coulem s lidským přístupem, holt na paní doktorce je vidět, že má velmi dobré základy a měla kde brát zkušenosti. Po xy letech, kdy jsem vystřídal mnoho zubařů jsem zcela uváženě k do K11 a hlavně k paní doktorce "dostal" manželku i dceru a dnes už bych neměnil. Tady si konečně opravdu připadám jako klient a ne jako prosebník, profesionální výkony, prostředí, odborně ale pro laika pochopitelně podaná vysvětlení, prostě skvělé. Vřele mohu doporučit všem, ovšem obávám se, že zájemců je více než dost. Ještě bych chtěl dodat, že takto funguje pod vedením paní doktorky celé stomatologické centrum K11, protože je zcela přirozenou autoritou, ke které chodí na konzultace všichni spolupracovníci a po zkušenostech bych k ní poslal "do školy" i spoustu svých dřívějších stomatologů, kam jsem bohužel chodil.
Janečková
Před rokem jsem si nechala nasadit u jiného lékaře dva implantáty. Ani ne po roce se začaly projevovat neurologické potíže s kterými jsem skončila na injekcích botoxu.Bez úspěchu. Objednala jsem se na K 11, a dnes konečně po likvidaci obou korunek u paní doktorky Kuncové veškeré potíže zmizely, že mi píchla injekci jsem ani nevěděla, a už se jen těším, že budu mít konečně díky ní i jejím kolegyním zuby v pořádku.Jsem s péčí velmi spokojená
Jarmila
Dobrý den, na paní doktorku Leu Kuncovou nemůžu říct nic špatného, opravdu dobrá lékařka, hodná, milá, trpělivá, příjemná a pro bojácné lidi jako já jak dělaná. Před X lety právě dr.Kuncová a též vynikající dr. Pavla Valešová mě zachránili jak se říká za 5 dvanáct! Po předchozích zkušenostech s jednou nejmenovanou zubařkou jsem měla úplně panickou hrůzu snad ze všech stomatologů v Brně a tak jsem k nim raději nechodila a trpěla a léčila se pilulkama. Po letech trápení a pojídání brufenů jsem dostala kontakt na dr. Valešovou a u ní potkala i dr. Kuncovou. Tak úžasnou práci, jakou tyto 2 dámy odvedli, na to se nedá zapomenout!!! Za to jim patří mé poděkování, bez nich už bych se asi nikdy neusmála (neměla bych přední zuby) a taky jsem se díky nim zbavila toho příšerného strachu ze zubařů. Jen je veliká škoda, že už tady v Brně neordinuje paní dr. Valešová, odstěhovala se a já tak přišla o fantastickou lékařku! Kéž by takových bylo více...
Miroslav Osička
K paní doktorce Kuncové jsem začal chodit teprve nedávno a ačkoli jsem na svou někdejší zubařku pěl jen chválu, zjistil jsem, že se dají zuby spravovat ještě mnohem mnohem lépe. Tady se totiž o problémech nediskutuje, ale hned se řeší! Velmi rychle, profesionálně a s péčí která se mi v porovnání s dřívějšími zkušenostmi zdá opravdu nadstandardní. Spokojenost veliká!
Znovu se mi potvrdilo, že jediný kdo je schopen odbourat mou v dětství získanou paniku ze zubaře je paní doktorka Kuncová. Pracuje precizně, rychle a bezbolestně a navíc je skvělý psycholog, návštěva u ní jsou teď pro mě spíš malé lázně než dřívější peklo
K paní doktorce jsem se dostal po nechtěném incidentu který mě stál jeden a půl zubu. Do ordinace mě vzala téměř bez čekání a výsledek k nerozeznání od původních zubů. Dodnes jsem její ordinaci navštívil cca 14x a její výkon byl vždy profesionální. Všechny úkony co prováděla komentovala srozumitelně a tak jsem byl ušetřen nečekaných překvapení. Dokonce jsem zvládl vytržení dvou osmiček co mě tlačily a způsobovali neskutečné bolesti hlavy.Očekával jsem několikahodinové mučení a do 10 minut bylo vše hotovo i s umrtvením. Moje první korunka mě doslova jako laika šokovala. Netušil jsem, že je možné vytvořit vytvořit tak dokonalou napodobeninu. Prostředí, sestřičky, parkování - vše na jedničku.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka je velmi milá a šikovná, rychlá je, ale v jejím případě je to ku prospěchu věci a ne ke škodě. Její výplně jsou k nerozeznání od vlastního zubu a i ostatní ošetření je fantastické.
Pani doktorka je milá, pracovitá a velmi šikovná. Na její práci se mi libí, že mi vždy vše pěkně vysvětlí a má trpělivost.
Moje zkušenost s paní Kuncovou tedy tak pozitivní není. Byla jsem u ní před pár lety a sice byla ochotná mě vzít přesto, jak moc měla narváno, ale taky tak její péče vypadala - všechno narychlo a jen na 50%. Jednu korunku mi nasadila na nedoléčený zub a druhou mi nalepila na přední zub nakřivo a ještě to sváděla na laboratoř. Paní Kunocová je i se sestřičkami velmi milá, ale jako zubařka mě tedy nepřesvědčila.. :(
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně