ordinační hodiny: Pondělí 13 - 18 Úterý až čtvrtek 8 - 13 Pátek 8 - 12

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Paní doktorka Kvítková mi vyhovuje v tom, že do mě necpe zbytečně antibiotika, když to není potřeba. Je velmi vstřícná, ochotná, pečlivá a vždy má dobrou náladu. Pokud mám dotazy k předepisovaným lékům, vždy mi je ráda zodpoví a případně navrhne méně zatěžující preparáty. Je pravda, že jsem u ní nebyla s vážnými zdravotními problémy (z toho důvodu uvádím hodnocení pouze „dobrý“), ale i přesto jsem s ní velmi spokojená.

E

S paní doktorkou jsem spokojená. Chodím k ní již hodně let. S mými zdravotními problémy mi vždy pomohla a pokud to bylo něco složitějšího, poslala mě za správným odborníkem. Nikdy moje problémy nebagatelizovala a radši mě poslala na vyšetření. Na druhou stranu pokud jsem měla banální infekci tak mi necpala hned antibiotika, což si myslím ,že spousta doktorů dělá a člověk , když pak něco vážnějšího chytne, tak má dost velkej problém. Za mě tedy spokojenost.Doufám, že paní doktorka nehodlá v příštích letech odejít do důchodu a bude ještě dlouho ordinovat, Nerada bych si hledala jiného lékaře. Mám v ní důvěru.

K paní doktorce chodí mamka a vždycky ji chválila, že je svědomitá a nechá udělat radši víc vyšetření, aby byla diagnóza "seděla". Tak jsem se po přijetí na lékařskou fakultu konečně u ní taky zaregistrovala a má to tam hezké a je fakt příjemná. Zatím mi pomáhá s mým únavovým syndromem, tak už jsem celkem v pohodě. Díky. Majka K.

Paní doktorku nelze vůbec doporučit. V čekárně sedíte hodiny, vevnitř se paní doktorka baví s kýmsi ať už do telefonu, smích, legrácky, pacienti chodí zadem a zajímají jí jen sponzorské dary. Léčba žádná, dokonce na doporučení lékařů z nemocnice po propuštění na žádost o zkontrolování krevního obrazu odpověděla, že již netoleruje to, aby se v její ordinaci toto dělalo, kdo má výkny, ať má náklady. MYslím, že toto hovoří za vše, dál není třeba nic rozvádět.

Před pár lety jsem k paní doktorce chodila a vždy jí zajímalo jen, na jak dlouho napíše neschopenku a jestli jí chci ještě prodloužit. Při akutních zdravotních problémech po návratu z Asie mě vyloženě odmítla s tím, že jsem měla raději sedět doma a nikam nejezdit. Tak jsem přešla k MUDr. Weiserové a ta mi pomohla.

Paní doktorka rozpoznala včas onemocnění hlasivek a poslala mě na ORL v budově, tam mě léčili a po 3 kontrolách můžu zase hlas používat. V podstatě mi zachránila můj pracovní prostředek, mohu pokračovat v kariéře. Předchozí specialista v Krči mi řekl, že je to jen přechodná indispozice a doporučil mi kloktat. Díky. Jan Holan, operní zpěvák

K MUDr.Kvítkové jsem chodila několik let-podotýkám,že ve věku 30 let s minimální nemocností....a pokud jsem měla problém-byla nevstřícná,neodborná a neochotná.Její prohlídka byla ode dveří(jako by se štítila).A když jsem chtěla předoperační vyšetření omítla mě s tím,že není sponzor ať si zajdu jinam.Umí se akorát vykecávat do telefonu,nechat lidi čekat hodiny v čekárně a ještě být velmi nepříjemná.Tuto lékařku opravdu nedoporučuji a lituji všechny,kteří k ní chodí.

Lékařka na svém místě, zjišťuje objektivně vše potřebné a pak stanoví diagnózu. Nikdy nědělá ukvapená rozhodnutí a raději nechá prověřit u odborných lékařů než sama provede závěr vyšetření.

sice upovídaná ale je skvělá.. :-)

Vynikající rodinný lékař. Pečlivá, diagnozy zatím sedly na 100%. Zbytečně do nás necpe léky od dealerů jako náš předchozí doktor. Jana, Janka, Tomáš a dědeček