MUDr. Ladislava Bačová

Internista Více

Uherský Brod 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Chodila jsem k p.doktorce před 15 lety, a ona byla ta, kdo zjistil, proč tak rapidně hubnu, poslala mě snad na všechna vyšetření, aby něco nezanedbala, a taky mi tenkrát hodně pomohla i s mými problémy s páteří. V r.2000 jsem se odstěhovala z UB, a přesto, kdykoli u ní byla má matka, se ptala na můj zdravotní stav, a když mi bylo 40, vzkazovala mi po mamce, že bych měla začít s preventivním užíváním léků proti osteoporoze, kterou máme v rodinné anamnéze. Maminka si ji taky nemohla vynachválit. Kdybych se neodstěhovala, chodila bych k p. doktorce dodnes, a lituju, že tady jsem nenašla stejně dobrého lékaře. Přeju paní doktorce hodně pracovních i životních úspěchů. V.B., Brno

Po odborné stránce vynikající, lidský přístup, vše ochotně vysvětleno. Vřele doporučuji !!

I

Schopná p.doktorka.Doporučuji.

Je to dobrá lékařka, která velice dobře diagnostikuje a předepisuje účinné léky.Je sice málo mluvná, ale na dotazy mi vždy odpověděla. V její čekárně se zbytečně dlouho nečeká. Práci má dobře se zdr. sestrou zorganizovanou.

Je to výborná doktorka,internistka,můžu doporučit.