Marek
Vysoká odborná i technická zdatnost, výjimečně vstřícný přístup k pacientům
renata
Já jsem s dcerou k němu začala docházet ještě do ordinace v ČKD, kde byl velice příjemný, vstřícný... Po několika letech pravidelných návštěv jsme JEDNOU zapoměli přijít a bohužel se i včas omluvit a když jsem chtěla přeobjednat bylo nám řečeno ať si seženeme někoho jiného. Ať mi nikdo neříká že on nikdy na nic nezapoměl.....
Vždy bez problémů, k bolestivým případům se chová vždy s ohledem na pacienta. Po mé předchozí zubařce stoprocentní člověk. Martin
Výborný doktor, výborný člověk. Dokonce tolik, že se mi vyplatí i s dvěma malými dětmi za ním dojíždět 60 km.
Příjemný, pečlivý, ochotný člověk, odborně na výši, s lidským přístupem a se zájmem. Taky mi dal zuby do pořádku po předchozím "odborníkovi". Zároveň nemám pocit, že by ze mě tahal peníze. V dohodnutém čase vždy přicházím na řadu, nečekám - díky systému dnes jen kontrola a v případě problému další návštěva později.
Výborný stomatolog. Musím napsat jen samou chválu, mám dvě děti a hlavně k nim se chová tak jak se správně má lékař chovat.
Vždy dobře poradí a nedělá nic zbytečně.Taky mi dával zuby do pořádku,když zmizela moje zubařka a jako jediny mi pomohl,když mě nikde nevzali ani na bolestivé a dva roky jsem brala prášky na bolest.O něm nikdo nemůže nic špatného říct,jako on by měli být všichni doktoři.Přeji hodně spokojených pacientů.Martina
Pavlů
Pan doktor má velice milý přístup k malým dětem. Naše holčička po zákrocích v Praze a Hradci Králové získala toho nejlepšího pana doktora. Již se nebojí a dokonce se na něj těší. Přejeme mu hodně spokojených pacientů. Barunka a její maminka
Denča
Pečlivý, snaží se, ochotný, poradí, výborný přístup k pacientovi. Milá sestřička.Od té doby co k němu chodím, chodím opravdu pravidelně po 1/2 roce a nemám problémy se zuby. Je ale pravda, že asi 2 roky mi dával dokupy zuby po předchozím zubaři. Má zlatý ruce.
Pečlivé ošetření, zájem o pacienta, vysoká odbornost.