Doc. MUDr.
Internista
Onkolog
Hradec Králové 1 adresa
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více
4.10.1971, Kaplice, ženatý, 2 děti, promoce 1997.
Bydliště v Hradci Králové.
Specializace:
1. Všeobecné praktické lékařství pro dospělé (licence)
2. Vnitřní lékařství (licence)
3. Klinická onkologie (licence)
4. Paliativní medicína (licence)
Jitka Pribylova
Vynikajici odbornik....clovek na svem miste.....mily...vstricny....velmi oblibeny mezi klienty
Lenka Ornstová
Ráda se připojuji ke kladným oceněním na pana Doc. MUDR. Ladislava Slováčka.
Já osobně si velice vážím, že mám tu možnost k němu chodit, když je to zapotřebí. Jak již zaznělo od druhých, pan doktor je vysoce vzdělaný, zkušený a ochotný muž. Vnímám jej jako odborníka, který bere svoji profesi především jako poslání vůči pacientům a nezapomíná, že jsou to lidé, kterým umí naslouchat a je empatický.
Velice pomohl mojí mamince při doléčování onkologického onemocnění. I maminka mé kamarádky měla též velice dobrou péči od pana doktora v čase, kdy ji trápili závažné zdravotní potíže.
Děkuji pane doktore za Váš přístup a přeji Vám hodně zdraví, úspěchů a spokojenosti.
Škoda Miroslav
Je mi 70let a za celý svůj život jsem neměl tak lidského a sympatického praktického lékaře jako jest skutečný odborník, Pan Doc. MUDr. Ladislav SLOVÁČEK, Ph.Dr. Přeji mu hodně zdraví a všeho dobrého, děkuji.
M.S
Pan docent velký odbornik. Škoda že je už někde jinde a ne v moje ambulance
Zdeněk Jakoubek & Veronika Dolezalová
Zdeněk Jakoubek & Veronika Dolezalová.
Pan Mudr.Slováček v budování 10/10 nejlepší lékař jakého si může člověk může přát.
Přejeme Vám pane doktore mnoho zdraví a síly do dalších let .
Oustecka
Nejlepší lékař se kterým jsem se setkala a že jich bylo. Vše vysvětlí, hledá s vámi vhodné řešení, poradí uklidní. Pro něj není pacient další číslo ve výkazu, ale lidská bytost a proto k vám přistupuje pozitivně. Mám nemoc,, bílých plášťů" ale s panem doktorem jsem v klidu a vím že pomůže. Jsem ráda že jste se mě ujal.
Odpovědi
13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, opět mám angínu podle mě. U doktora jsem nebyla ale je to taková zvláštní mám napadenou pouze levou mandly jsou na ní bílé čety cca co vidím 4 a pak jedem velkej ten je takovej do šedivá o velikosti tak 1cm. Může zo být něco závažnějsího. Angíny mám tak 3 do roka. Je mi 18.
vzhledem k Vámi uváděnému opakovanému výskytu angín se domnívám, že se vskutku bude jednat o akutní tonzilitidu (angínu). Jistě doporučuji vyšetření cestou Vaše PL a zvážení antibiotické clony. Opakované tonzilitidy mohou přecházet do chronicity, pak hovoříme o chronické tonzilitidě a je pak otázka, zda-li pacienta odeslat ke konziliárnímu ORL vyšetření s dotazem na případnou tonzilektomii (odstranění patrových mandlí).
Dobrý den. Na dlouhotrvající kašel beru už druhe atb a to Klacid 500 co 12 hod. Beru ho teprve druhý den a po spolknuti tablety mě asi cca za 3 hodiny začne docela hodně bolet pravý bok a dole v zádech. Nemůže semi z nej tvořit třeba zánět ledvin? Mám docela strach děkuji moc za odpověď
Vohackova
určitě doporučuji konzultaci s Vaším PL a obeznámit ho s vedlejšími projevy při užívání Klacidu a domluvit se na dalším postupu (změna antibiotika ?).