Doc. MUDr. Ladislav SLOVÁČEK, Ph.D.
4.10.1971, Kaplice, ženatý, 2 děti, promoce 1997.
Bydliště v Hradci Králové.
Specializace:
1. Všeobecné praktické lékařství pro dospělé (licence)
2. Vnitřní lékařství (licence)
3. Klinická onkologie (licence)
4. Paliativní medicína (licence)

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Jiný

Vynikajici odbornik....clovek na svem miste.....mily...vstricny....velmi oblibeny mezi klienty

Umístění: Jiný

Ráda se připojuji ke kladným oceněním na pana Doc. MUDR. Ladislava Slováčka.
Já osobně si velice vážím, že mám tu možnost k němu chodit, když je to zapotřebí. Jak již zaznělo od druhých, pan doktor je vysoce vzdělaný, zkušený a ochotný muž. Vnímám jej jako odborníka, který bere svoji profesi především jako poslání vůči pacientům a nezapomíná, že jsou to lidé, kterým umí naslouchat a je empatický.
Velice pomohl mojí mamince při doléčování onkologického onemocnění. I maminka mé kamarádky měla též velice dobrou péči od pana doktora v čase, kdy ji trápili závažné zdravotní potíže.
Děkuji pane doktore za Váš přístup a přeji Vám hodně zdraví, úspěchů a spokojenosti.

Š
Umístění: Jiný

Je mi 70let a za celý svůj život jsem neměl tak lidského a sympatického praktického lékaře jako jest skutečný odborník, Pan Doc. MUDr. Ladislav SLOVÁČEK, Ph.Dr. Přeji mu hodně zdraví a všeho dobrého, děkuji.

Umístění: Jiný

Pan docent velký odbornik. Škoda že je už někde jinde a ne v moje ambulance

Z
Umístění: Jiný

Zdeněk Jakoubek & Veronika Dolezalová.
Pan Mudr.Slováček v budování 10/10 nejlepší lékař jakého si může člověk může přát.
Přejeme Vám pane doktore mnoho zdraví a síly do dalších let .

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Moc děkuji za krásné hodnocení. Je to pro mě výzva.

Umístění: Jiný

Máme našeho doktora moc, moc rádi, přejeme mu hodně síli.
Ps. Má rád makové buchty . :-)

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Moc děkuji za kladné hodnocení.
A ano, makové buchty doopravdy mám rád.

B
Umístění: Jiný

Naprosto skvělý člověk, naprosto výborný lékař kterému věřím. Pomůže vždy! Poradí, vysvětlí a hlavně komunikuje skvěle s pacienty.

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Děkuji za kladné hodnocení. Moc si toho vážím.

O
Umístění: Jiný

Nejlepší lékař se kterým jsem se setkala a že jich bylo. Vše vysvětlí, hledá s vámi vhodné řešení, poradí uklidní. Pro něj není pacient další číslo ve výkazu, ale lidská bytost a proto k vám přistupuje pozitivně. Mám nemoc,, bílých plášťů" ale s panem doktorem jsem v klidu a vím že pomůže. Jsem ráda že jste se mě ujal.

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Moc děkuji za hodnocení. Moc si toho vážím.

Umístění: Jiný

Nejlepší pán doktor. Děkuji že Vás mám . Doufám že budete tady pro Nás ještě dlouho

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Děkuji za hodnocení. Moc si toho vážím.

Umístění: Jiný

Tento lékař je člověk na správném místě léčí celou naší rodinu a naprostá spokojenost. Moc děkujeme.

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Moc děkuji za kladné hodnocení.

Odpovědi

13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, opět mám angínu podle mě. U doktora jsem nebyla ale je to taková zvláštní mám napadenou pouze levou mandly jsou na ní bílé čety cca co vidím 4 a pak jedem velkej ten je takovej do šedivá o velikosti tak 1cm. Může zo být něco závažnějsího. Angíny mám tak 3 do roka. Je mi 18.

vzhledem k Vámi uváděnému opakovanému výskytu angín se domnívám, že se vskutku bude jednat o akutní tonzilitidu (angínu). Jistě doporučuji vyšetření cestou Vaše PL a zvážení antibiotické clony. Opakované tonzilitidy mohou přecházet do chronicity, pak hovoříme o chronické tonzilitidě a je pak otázka, zda-li pacienta odeslat ke konziliárnímu ORL vyšetření s dotazem na případnou tonzilektomii (odstranění patrových mandlí).

Doc. MUDr. Ladislav Slováček

Dobrý den. Na dlouhotrvající kašel beru už druhe atb a to Klacid 500 co 12 hod. Beru ho teprve druhý den a po spolknuti tablety mě asi cca za 3 hodiny začne docela hodně bolet pravý bok a dole v zádech. Nemůže semi z nej tvořit třeba zánět ledvin? Mám docela strach děkuji moc za odpověď
Vohackova

určitě doporučuji konzultaci s Vaším PL a obeznámit ho s vedlejšími projevy při užívání Klacidu a domluvit se na dalším postupu (změna antibiotika ?).

Prohlížet všechny odpovědi