Tomáš S.
super, přátelský lékař. Doporučuji:)
J.K.
Báječný!!!
muzu jen doporucit!!!
Nejlepší - bez komentáře!!!
A´t si kdo chce co chce říká, je pozorný a zdůzazňuje, že on za pacienta zodpovídá, odpočítává stařenkám pilulky a dává jim jich často vždy méně, prý aby si zvykly. Ale na druhé straně, když jde na návštěvu člověka, těžkého "ležáka", vezme sebou trombón a třeba hodinu mu u lůžka hraje. Osobitý přístup ale svědčí o hlubohé lidskosti tohoto lékaře. Je to sportovní lékař č.1 v celém okolí svoji ordinace,prohlíží rozhodčí I.Gambrinus ligy, hráčky extraligy odbíjené, lyžařky, atletky a další sportmeni.
A jedna vyjímečnost: Běhává pravidelně Vassův běh na lyžích ve Skandinávii a je MISTR SVĚTA v běhu na lyžích lékařů, kategorie 65 - 70 let. Jezdí na koloběžce a je veliký nepřítel kuřáků, nepodporuje ani alkoholiky. Proto zasluhuje moje uznání, chodí k němu moje rodina, já mám jiného lékaře. Hezký den.
lubo
jsme u něj z manželkou řádku let a po předchozích zkušenostech můžu říci že je to nejlepší praktický lékař.
PVM
Kvalitní lékař, zájem o pacienta a jeho uzdravení. Vhodné léky. Spokojenost. Doporučuji.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frenštátě pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frenštátě pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frenštátě pod Radhoštěm
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frenštátě pod Radhoštěm