Kojetická 1021, Neratovice 27711
Lucie Dlouha
Moc příjemný pan doktor i sestřička, která malé dceři velmi trpělivě vysvětlovala dýchání do přístroje. Detailni vysetreni. Zvlášť oceňuji online objednací systém i dochvilnost a tim pádem prázdnou čekárnu.
• PEYCHL s.r.o - alergologie • Jiný •
KK
S dcerou jsme řešili častou nemocnost. Naše pediatrička nám dala žádanku na imunologii a doporučila pana doktora Peychla.
V čekárně téměř nikdo což oceňuji. Dceři se věnoval a nasadil léčbu podle jejích obtíží. Takže hodnotím kladně.• PEYCHL s.r.o - alergologie • Jiný •
jirkaoppitz
Já mohu pana doktora jenom doporučit. Nejprve jsem byl moc rád že mne vzal velice brzy (výborný objednací kalendář) na rozdíl od polikliniky kde bych čekal 4 měsíce. A dále si mi intezivně věnoval ( i mimo svou pracovní dobu) z toho důvodu že některé výsledky nebyly tak uspokojivé. Pokud by byli lékaři tak svědomití tak máme "vyhráno". Jasně dávám palec nahoru.
Jirka Oppitz• PEYCHL s.r.o - alergologie • požadavek oční kliniky na alergologické vyšetření •
Radka
Po dlouhé léčbě která nevedla nikam a po podávání kortikoid, které mi chtěl již nasadit v injekcích jsem se rozhodla od tohoto pana doktora odejít. světe div se, já nebyla alergická a on to vůbec nepoznal, jen mě nesmyslně cpal léky, to mu jde dobře, psát recepty. K němu už nikdy víc !!!!!!!!!!!!! Jak je vůbec možné, aby seděl ještě v židli lékaře.
• PEYCHL s.r.o - alergologie • problémy zdánlivě jevené jako alergie •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Chodím k němu již od dětství (cca 18 let), nikdy nebyl žádný problém. Při zhoršení zdravotního stavu my vždy pomohl a během těhotenství se o nás staral úžasně. Tomuto lékaři 100% důvěřuji, ví co dělá. Supr komunikace, ozdravné pobyty během mého dětsví úžasné a objednávání přes internet je další plus.
Je v Neratovicích už přes dvacet let a y naší rodiny tam chodili nebo chodí
už 3. generace a jsme spokojeni.
Petr• • •
Pan doktor má v péči naší dceru od naroyení a věnoval se jí
vždy ycela profesionálně a mile.
Nzní má i nově objednací szstém, kdz skoro nemusíte čekat.
Jsme moc spokojeni.
Veslá• • •
má perfektní objednací szstém přes internet,chodíme dlouho,bez problémů.
Vobořil• • •
Chodí k měnu s dítěte a jsem spopkojená.Pořádá také pobzty pro děti s alergiemi
dcera tam byla opakovaně a byla moc spokojená.
Petra• • •
Mně velice pomohl a proto ho hodnotím kladně a mohu ho jako lékaře vřele doporučit. Šestáková