MUDr. Ladislav Pavlík

Hradec Králové 1 adresa

Sam. ordinace PL - stomatologa
Markovická 158, Hradec Králové

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

B
Umístění: Sam. ordinace PL - stomatologa

Pan mudr Pavlik má lidský přístup,je to velmi kvalitní a zkušený lékař profesionál,vytrhne zub bez bolestně.Všem doporučuji Benešová

O

Záruka kvality :-). Již nemám tři moudráky a u Mudr. Pavlíka jsem o jejich vytrhnutí ani nevěděl :-)

bez bolestně :)

výborný lékař, výborná sestra ale obrovské množství pacientů což je musí docela ničit, navíc to hlídání děcka, přeji hodně zdraví a volnější tempo

Výborný lékař. Chodí k němu celá naše rodina a všichni jsme s jeho péčí velice spokojeni.

velmi hodný zubař který lečí zuby. škoda že jich moc není takových.
vřele doporučuji.

Vážený pan doktor Pavlík,
je nejlepší zubař a zároveň i člověk kterého znám!Mají ho velmi rádi i mé dvě dcery, které mu naprosto důvěřují.Spolu se sestřičkou paní Michálkovou tvoří naprosto bezkonkurenční tým odborníků a hlavně mají i srdíčko na svém místě!!!

Na základě svých zkušeností mohu pana doktora doporučit. Má příjemné vystupování, jedná klidně, snaží se vyhovět, poradit a výkony od něj jsou skoro bezbolestné. Sestra je ochotná, milá.
Doporučit? Vlastně radši ani ne,už takhle má hodně pacientů a zbytečně by se prodlužovala objednávací doba.

velmi dobrý

Se zubama jsem si opravdu užil až až. Už v dětství jsem si zlomil zub, takže následovala zlatá korunka a nekonečné broušení tohoto zubu. Na vojně jsem prožil trhání, ale zub se rozsypal a tak následovalo sekání kořenů v již zanícené dásni a opravdu jsem začínal mít fobii ze zubařů. Měl bych upřesnit že hlavně ze zubařek. Měl jsem pocit, že jsou to bezcitné sadistky.
Zhruba před patnácti lety mi byl doporučen kamarádem MUDr.Pavlík. Po první návštěvě, jsem měl pocit, že jsem byl v jiném světě. Svým klidným hlasem dokázal během chvíle sklidnit můj podprahový stres a trpělivě mi vysvětloval jaký mám problém, jak se dá řešit a rozhodnutí že nechá na mně. Poprvé v životě jsem tam zažil vrtání kazu bez bolesti. To bylo něco pro mě absolutně neznámého. Od té doby chodím i s celou rodinou jedině k tomuto lékaři a už dávno beze strachu, jaký jsem dříve prožíval.
Závěrem bych poznamenal, že mám zubařku dokonce v rodině, ošetřovalo mě minimálně deset různých zubařů, ale MUDr. Pavlík je pro mě jednoznačně nejlepší profík a řekl bych, že víc než zubař. Doufám, že mě přežije, protože druhý takový určitě není.
Abych nezapomněl, příjemnou atmosféru v této ordinaci umocňuje velice příjemná a sympatická sestřička, ale také útulná čekárna s hrající muzikou.