V.Beneš
Doporučuji pro jeho ochotu, odbornost a vstřícnost. Pomohl a vždy se snažil vyhovět tak aby to bylo výhodné i pro pacienta.
Lea
Pečlivý, trpělivý a především velmi šikovný zubař.
Zkrátka jediný lékař za kterým dojíždím světa kraj (300km). Což mluví samo za sebe.
Jaroslav Karban
Vynikající jako lékař i jako člověk
Dolejš
je moc dobrý,vysvětlí,jen je těch pacientů strašně moc,ale to je vždy ,když je někdo dobrý
Pokud se dostatečně nestaráte o svůj chrup, tak jak jsem to občas dělával já, pan doktor vám vyčiní (ovšem velmi kultivovaným způsobem:). A je to v pořádku, jeho slova jsem si v minulosti vzal k srdci a dnes se do ordinace rád vracím.. člověk na svém místě!
Velice dobrý lékař. Příjemný, pečlivý. Nemá konkurenci.
Tento zubař mě absolutně s přehledem dostal tam,že na prohlídky chodím RÁDA.Vše vysvětlí,má trpělivost s pacienty,kteří jsou z předchozích zákroků jiných zubařů tzv:podělaní a nemáte strach...bohužel se stěhuji o 100km dál od ordinace,ale budu ochotna dojíždět.
Tento lékař mě naučil, že stomatologa se lidé nemusí bát. Opravdu mi moc pomohl a od doby, kdy mě přijal (náhrada za zemřelého), chodím na prohlídky tak pravidelně, až mě to samotnou překvapuje. A co víc, chodím tam RÁDA.
Po traumatu u jiného zubaře, kdy jsem odcházela s nekvalitní plombou a natrženými koutky, jsem se ve svých šesti letech dostala k panu Pachtovi. A za téměř dvacet let si na něj nemohu stěžovat. Vždy vysvětlí co a jak bude dělat, vysvětlí jak si správně čistit zuby a jaké pomůcky používat. I když momentálně bydlím v Praze stojí mi za to každý půlrok přijet na kontrolu.
Pán doktor je super.Se zubama trpím od dětství a až u něj jsem přestala mít strach.Ale strašně mi vadí rukvice ,které předemnou strkal spoustu lidem do pusi.Nechci si ani představovat kdo tam byl předemnou.Ale jinak doporučuji.