Praktický lékař pro dospělé
Čs. armády 6a/1402, Hlučín

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé vstupní prohlídka

Byl jsem u něj, coby smluvního lékaře od zaměstnavatele, na vstupní prohlídce do zaměstnání. Vyšetřil mne a jelikož mne viděl poprvé, a zjistil, že jsem epileptik, řekl i větu: "Nesmíte čokoládu, přičemž toto nebylo prokázáno.

Výborný lékař,který umí pacienta vždy vyslechnout,udělá si na něj čas,povzbudí i v těžkých životních chvílích,je lidský a není namyšlený jako ostatní lekaři v okoklí.A po odborné stránce je na tom velice dobře.Můžu jen doporučit.Adriana.

Je to moc hodný pan doktor, obětavý, pracuje i o sobotách a nedělích kdy chodí na návštěvy. Vždy má vlídné slovo a člověka to potěší

I

mám s tímto panem doktorem samé špatné zkušenosti. Nemá vlídného slova na pacienty a každého hnedka odbyde. Nikdy bych už k němu nešla...

Výborný lékař se zájmen o pacienty a širokým rozhledem. Velmi vstřícný, umí naslouchat lidem. Velmi mi pomohl zlepšit můj zdravotní stav a přišel na to co mi je, ač odborníci sami netušili.
A Kumirovi bych chtěla vzkázat, že pokud ho bolí záda, má sedět doma na zadku, protože jakékoli prochladnutí (např. venčení psa)sníží účinek terapie. Lenka

Je to velice dobrý lekař s mnoha zkušenostmi, nemám proti němu jedinou výhradu...vlastně mám a to že je moc a moc pracovitý a všeho moc škodí :-))
děkuji pane doktore, že se najdou i tak doktoři

Já nemám na tohoto pana doktora výhrady jako někteří,vždy poradil i s léky dokonce sem díky němu i zhubla 15kilo když mi doporučil léky na hubnutí ,které by stály 2x tolik,děkuji pane doktore nemám výhrad spíše doporučuji!!!!!!!!!!!!!!

Byl jsem u toho lékaře celkem dlouho, ale když sem v horečkách čekal na chodbě a pan doktor si odjel k zubaři protože ho zrovna v 10 dopoledne začal bolet zub to na mě bylo až moc přijel až za hodinu a to už byla čekárna nabitá k prasknutí. Jednou mě dokonce hned ve dveřích nařknul že sem simulant a že prej nemám dovolenou tak si k němu jdu pro nemocenskou no nezlobte se na mě pane doktore ale s horečkou 39,6 asi člověk nesimuluje. Pro duchodce snad dobrý rádce pro pracující nepříjemný člověk,každého má hnedka za simulanta.