Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
xx
Co jsem slyšela od kolegyň dobrý specialista to není. Nedoporučuji
Pan doktor je fakt skvělý. Je stále usměvý. A to je určitě při jeho vytížení někdy dost obtížné. Vždycky mi pomohl. Je ochotný a hlavně mu na nás záleží. Aspoň já ten pocit mám. Tak mu přeji, aby mu to šlapalo tak perfektně i nadále. YK
výborný lékař
Petra
K panu doktorovi jsem chodím cca 10 let. Vždy se ke mě choval mile, se zájmem. Kdykoliv jsem měla akutní problém, byl mi dispozici. Věřím mu. Pro mě je doktor s velkým D. Škoda jen, že takových není více!
dana
Skvělý odborník, vždy milý, příjemný, citlivý, vtipný, pacientka je pro něj člověk!
hanka
Pan doktor je profesionál každým coulem. Na lepšího jsem nikdy nenarazila. Jeho sestřička má taky vše pod kontrolou. Nejlepší jsou její cedulky naprosto všude. Asi k nim má důvod.
Gábina
K panu doktorovi chodím už 8let a jsem s ním naprosto spokojená. Je to velmi sympatický člověk a vždy mi velmi pomohl.
vlaďka
Pan doktor je specialista kterého si velmi vážím. Přijde mi ale maličko trapné hodnotit lékaře na internetu, leč taková je doba. Škoda, že takovéto stránky nejsou např. na stavební firmy a jiné manuálně pracující... to by bylo hodnoceníčko!!!!
Jana
13let mým a dá se říct,že už i "rodinným" gynekologem po dlouhá léta.super
Ovi
Individuální přístup k pacientce. Odborně na výši. Zkušenosti i s urgentní medicínou. Doporučuji.