MUDr. Ladislav Kříž

Havlíčkův Brod 1 adresa

Privátní zubní ordinace
Plovárenská 482, Havlíčkův Brod

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Privátní zubní ordinace

Musím pana doktora pochválit. Dal mi dohromady všechny zuby, ktere dostaly těhotenstvím dost na frak a navíc mi jako jediný spravil i mrtvou nehezkou jedničku, což nikdo před ním udělat nechtěl. Po dvaceti letech jsem se konecne začala na všechny včetně fotografa zubit a jednomu z mých obrovskych mindraků udělala pápá :). Navíc vše vysvětlí a az u něj jsem se přestala bát bolesti. Az odejde do důchodu, tak me svihne.

Rozsáhlý kaz zasahující do dásně vyřešen za 5 minut tunou amalgámu. Bolest. Návštěva jiného profi zubaře = 4 hodiny v křesle, problém vyřešen, cena sice 6700Kč, zato 100% spokojenost. Sem už mě nikdo nedostane.

Souhlasím s tou starou školou, ale to je docela problém, pro mě zvlášť podstatná byla ta absence rentgenu. Pan doktor ke mně byl vždycky příjemný a žádný zákrok mě u něj nebolel, ale to bude asi taky tím, že mám dost zdravý zuby a skoro nic mi nikdy nedělal. Pak se ovšem objevila celkem zlá bolest, na kterou mi pan doktor pověděl, že mi jednoduše rostou moudráky a budeme čekat, až vyrostou. Já šla k jiné zubařce, která mi udělala rentgen a zjistila, že mi moudráky sice opravdu rostou, ale úplně špatně, že mi vrůstaj jakoby do sedmiček a tudíž když se nevyndají, zničí mi dva zdravý zuby, šla jsem k chirurgovi, moudráky mi vyřezal, sedmičky mi zůstaly, mám klid a už jsem zůstala u paní doktorky, která dělá rentgen pravidelně a preventivně jednou ročně.

Pan doktor je pravda trochu drsnější a řekl bych trochu doktor ze staré školy (rentgen nezná, o zubní kámen se nezajímá, při čištění kanálků neumrtvuje - podle něj to nejde atd.), ale za těch 6 let co jsem k němu chodil a co mě dělal několik plomb jsem neměl nikdy žádný problém. Když mě bolel zub/dáseň, tak mě ihned přijal a kvalitně ošetřil tak, že jsem do 24 hodin měl po problému.
Kdyby pan doktor používal moderní technologie, postupy a dál se vzdělával, tak věřím, že by se mohl rovnat v Havlíčkově Brodě s těmi nejlepšími, ale takhle ne. Na druhou stranu mám několik známých, kteří jsou s ním spokojeni maximálně.

Hrozný necitelný,objednání a čekáte až si ošetří své známé, kteří objednáni nejsou. Paní seděla v ordinaci dvě hodiny s nateklou pusou a on si ošetřuje známým ulomený zub. Ktertý by mohl myslím počkat :((((( Už tam nejdu........

Ochotný,rychlý,trochu drsnější,občas,ale odborník kažým coulem,jsem rád,že ho mám.

Pan doktor je skvělý. S bolestí a zánětem mne okamžitě přijal, ikdyž jsem nebyla jeho pacientka a nebydlím v okolí HB. Od té doby jsem u něj zaregistrovaná a jen se obávám, kde jednou budu hledat tak skvělého zubaře, jako je pan doktor.

Je rychlý,objednává na čas a v čekárně se zbytečně nečeká.Pečuje o celou rodinu včetně našich dětí,kterým pravidelně posílá pozvánky na preventivní prohlídky,takže se o to nemusíme starat.

Moc nedoporucuji, mam umele zuby a barvu maji jak kdyby byly vyrobene z bananove slupky. Jinak klapaky jsou v poradku, ale velikosti spise vypadaji jak protezy pro kone. Karel H.

Od znameho vim ze opravdu pri cisteni kanalku neumrtvuje, na druhou stranu nevidim duvod proc by pri pozadani neumrtvil. Ja a par mych znamich k nemu chodi uz nekolik let a naprosto bez problemu. Hlavne ocenuji jeho rychlost a bezbolestnost. Z me strany zatim maximalni spokojenost.