Ordinace
Česká 318/1, Kopřivnice

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: Ordinace

Ráda bych se podělila o svou zkušenost s tímto veterinářem. Dnes jsem u něj byla se svým psem, kterému bylo 14 let a začal mít vážné zdravotní potíže. V moči měl krev, nechtěl jist, byl apatický... Byla jsem smířená s tím, že bude uspán. Už před dvěma léty jsem u tohoto veterináře byla, jelikož pejsek měl nádor, který doktor označil za nezhoubný, ale nedoporučil operaci, jelikož jaterní testy byly velmi špatné. Řekl tehdy, že ho máme nechat v klidu dožít. Každopádně dnes nás atakoval výčitkami, že jsme pejska neléčili a celkově jeho konverzace směřovala k tomu, že jsme ho zanedbali a že on nechápe co po něm chceme. Když konečně po dvaceti minutách mluvení o ničem, došlo k tomu, že nechceme čtrnáctiletého psa stresovat léčbou, která by nejspíš ani nezabrala,tak se tvářil,že se mu to nelíbí. Nakonec se odhodlal k činu,ale ani v tomto nebyl úspěšný. Ani po nekolikatem pokusu se mu nepodařilo napíchnou žílu, která následně praskla,z čehož osočil mě, protože jsem prý pozdě pustila přesku. Poté označil našeho psa za mrtvého,při čemž zcela evidentně dýchal a bilo mu srdce,což si pan veterinář musel ověřovat stetoskopem. Dle mého, člověk jenž tvora nedokáže ani zabit, není způsobily ho léčit. Samozřejmě,že injekce, které se mu nepodařily aplikovat,nám naúčtoval také.

Dokturka muzu jen doporucil. S kocickou seniorem jsme prisli za minutu dvanact a dokazal ji naordinovat medikamenty, ktere ji "vzkrisily". Tutez kocicku mi operoval pred tremi lety a taktez mi ji zachranil..opravdu ho muzu jen vrele doporucit, kdo ma opravdu strach o sveho ctyrnoheho mazlicka. Bude v nejlepsich rukou..

Nejlepší veterinář v okolí. Vždy ochotný, o zvířata jeví maximální a nadstandartní zájem. Jeho chování a léčba je na profesionální úrovni.

Silně nedoporučuji tohoto veterináře. Moje babička od něj potřebovala uspat starého kocoura, který se trápil, chrlil krev a už mu nebylo pomoci (předešlá léčba byla bezvýsledná). Pan "doktor" nejevil o zvíře sebemenší zájem a odmítl ho uspat s tvrzením, že ho má babička nechat uspat tam, kde ho nechala léčila. Na kocoura se ani nepodíval.

Pan doktor je velmi ochotny a pečlivý.