Ord. praktického lékaře pro dospělé
Sadová 528, Klášterec nad Ohří

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Ord. praktického lékaře pro dospělé Jiný

můj názor je spíše kladný, pan doktor není ukecaná kořenářka ale spoléhá se na diagnostiku (krev, moč, stěry...). Také je jeden z mála který i přes koronavirus pacienta osobně vyšetří a nejen pošle na testy přes telefon. A komentáře o prázdné či plné čekárně a že se z něčeho něco časem vyvinulo ať si každý přebere svým rozumem, v nemocnici vždy řeknou za 5 12.

Za mě super. Nemaže med kolem huby a na rovinu Vám řekne jak to je. Když má někdo 30kg nadváhu a stěžuje si na kyčle a dýchavičnost tak nedostane lázně ale radu aby zhubnul. Jinak vždy, když bylo podezrení na něco vážnějšího odběr krve a výtěry, žádný zbytečný antibiotika apod. Potřebovala jsem potvrdit zdr.stav na závody v Kick-boxu a sice to bylo s připomínkami (hahaha ženský se do takových sportů nemají pouštět) ale uznal, že díky tréninkům se udržuji fit a prakticky nemarodím.
Pokud máte rádi drsnější humor a snesete pravdu bez obalu pak doporučuji ????????

Dnes odmítl udělat vstupní prohlídku pani kterou jsem plánoval zaměstnat. Vůbec nechápu jak někdo tak arogantní může dělat lékaře protože by podle selského rozumu neměl mít žádné pacienty. Lituji každého kdo k němu musí chodit, osobně bych okamžitě měnil lékaře protože těch dobrých a ochotných je naštěstí víc než těchto případů.

K panu doktorovi už bych nikdy víc nešla. Jednání s ním mi bylo nepříjemné, spíše mě neposlouchal, co mám za problém. Ani mě se nevyhla neodkladná návštěva pohotovosti. Dle pana doktora jsem údajně v pořádku. Můj stav se nicméně rapidně zhoršil. Zkouším tedy hledat pomoc přes jiné lékaře, aby mi byla konečně stanovena diagnóza a následně léčba. Po dlouhodobých obtížích bych už chtěla mít totiž klid.

Měl jsem tu čest se s panem doktorem setkat v ordinaci a musím potvrdit, že se jedná o neuvěřitelně nekompetentního a arogantního lékaře. Když jsem šel k jinému lékaři, mé problémy se vyřešily. Škoda, že není možné odebrat diplom za neschopnost. Ale když jsem se na něho později ptal, řekli mi, že nemá normální lékařskou fakultu, ale vojenskou školu, kam prý brali kdysi každého. To mnohé vysvětluje.

Já bych teda prosila,kdyby se pan doktor pro příště se víc polepšil. Některé věci zanedbává a neřekne nic víc co by mě trápilo atak. Jen mě mrzí,pocházela jsem z Liberce a musela jsem tady se přihlásit nějakého doktora jen byl jeden problém nikdo mi nevzal nebo nepřijímal které mám bohužel VZoP a to jedině měl doktor Froněk. Jenže já VZoP nechci změnit na jinou kartu,jsem s tím spokojená má to i nějaké výhody. Takže nicménně chodím hodně málo jen když je něco akutního,většinou si léčím sama:-(.A už vůbec samá prázdná fronta nedivím se tomu.

Já musím naopak hodnotit kladně,jsem podobný případ jako tu popsala Petra.V té době jsem byl u pí.doktorky Štětinové která se mě ptal co jsem předchozí den jedl a že jsou to zaražené větry.Po neustupující bolesti(hlavně v noci) jsem ji navštívil znovu kde mi provedla sedimentaci krve a prý jsem naprosto zdráv.Naštval jsem se ,vzal kartu a přešel k panu DOKTOROVY Froňkovy,který ihned po popisu mých obtíží řekl " pane, já jsem tu jen přes kašel a rýmu na toto jsou jiní specialisti a ihned mi vypsal papíry do nemocnice na vyšetření na chirurgii kde mi byl odhalen zánět žlučníku a 2cm kámen(operace proběhla za 5 minut 12).Co dodat,kdybych byl u pí.doktorky tak tu dnes už asi nejsem zcela zdráv nebo vůbec,v tomto případě kdy mě pan DOKTOR zajistil všechna vyšetření mohu děkovat jen jemu,že tu jsem stále pro své syny a ženu.Děkuji s pozdravem Josef V.

Bohužel i já se přidávám ke stanovisku špatný,zlý a arogantní lékař,pacientovo problémy ho nezajímají,jedná snima jako s verbeží co ho jen obtěžuje ale na flašku whisky reaguje velmi rychle,mého ex přítele málem zabil svojim laxním přístupem na vysoký krevní tlak kdy mu psal léky bez ohledu jak velký tlak má a jestli by měl 1x za půl roku podstoupit nějaké doplňkové vyšetření,praskla mu céva v mozku,naštěstí to dopadlo ok podle neurologů v CV načež jim tímto děkuji za jeho záchranu a 2apůl měs.péči na áru,je živ a zdráv a Vy p.doktorre jděte raději do důchodu s vašimi praktikami jste opravdu ostuda lékařského povolání,a je mi za Vás hamba.Jsem ráda že mě vzala jiná lékařka a že k Vám již nemusím chodit.

Určitě bych k tomuto lékaři nešla, je sice pravda,že když si mu řeknete o jakékoliv prášky tak Vám je předepíše,ale to by také neměl že? Manžel k němu přišel s bolestí zad,špatnou dušností,zakroutil tam s ním a poslal ho domů,když tam přišel znova,že se mu to nelepší a navíc, že už týden nejedl,že mu je hrozně špatně,poslal ho domů s tím,že jeho osobní problémy řešit nebude. Manžel jel na pohotovost,kde mu udělali veškerá vyšetření ( na ty ho měl poslat pan doktor Froněk) neudělal tak.Na pohotovosti v Kadani mu řekli že má zánět žlučcníku a zánět plíce a že přišel za 5 minut 12, dnes ho převážejí do Ústecké nemocnice s půlkou prohnilé plíce.....Kdyby nevyhledal manžel sám jinou lékařskou pomoc, možná by tu za pár dní nebyl....

Jasná stanoviska a odeslání k odborným lékařům