Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Miluše
Nemohla jsem přes bolest kyčle chodit. Pan primář zvolil léčbu, po které jsem každý den nachodila po Římě deset km. Obava z lékařů jeho přístupem k pacientovi, hned zmizí a jeho milý a vstřícný přístup je ukázkový. Moc děkuji i jeho sestřičce v Telči. Tvoří profesionální odbornou dvojici, u které se cítíte, že nejste na obtíž, ale že vám opravdu pomohou.
jropek58
Výborný lékař, lidský, sympatický, vstřícný, pozorný, mohu všem vřele doporučit, velmi příjemné, profesionální i lidské jednání, díky.
Beki
K panu doktorovi docházíme se synem. Musím ocenit jeho velmi milý, vstřícný až kamarádský přístup k dětem. Tímto způsobem jednání si zaslouží uznání.
Koláčková
Lékař se skvělým přístupem k lidem, odborník a profesionál.
Jana V.
S panem doktorem Čeperou jsem se setkala pouze při svém pobytu v nemocnici, byl ale skvělý, při vizitách s ním byla legrace, má lidský přístup a pochopení (soudím podle jeho pozornosti, kterou věnoval mé spoluležící).
Jíťa
Operoval mě i moji dceru, všechno v pořádku, dobře odvedl svoji práci. Velice příjemný a milý lékař, pohodář a srandista. Pana doktora mohu všem doporučit.
Ashtar D.
Pan doktor si na mne chtěl zaoperovat. To jsem poznal na první pohled. Docela s jistotou mi řek, že jsou to vazy které mi drží patelu a že bude potřeba plastika. Já Vám dám plastiku pane doktore! Prasklý meniskus to byl a dokonce několik let. Což jste Vy ani pan Lexa při první operaci nenašli nebo dokonce ignorovali. Já Vám dám řasu, vy doktůrci povedený. A dokonce, když jsem se Vás osobně zeptal jestli jste asistoval u mé operace s Lexou tak jste to celkem rychle a s jistotou popřel. Tak Vám tedy přeju pernou kariéru pane doktore. A info pro pacienty. Dejte si pozor a radši si ověřte co pan doktor mluví. Protože u mě obstál tak, že jsem si jen a pouze myslel, že jsem jen jeho další zářez na pažbě, ne-li dobrej vejdělek.
Výborný ortoped po odborné i lidské stránce! Mám na operaci i pobyt v nemocnici jen ty nejlepší vzopmínky. Jsem měsíc po operaci menisku a zase skáču přes kaluže a nejen to ;-) Děkuji!!!
U pana doktora jsem byla na vyšetření s mentálně postiženým pánem. Přestože přišel rovnou z operačního sálu a bylo již pozdní odpoledne, byl velmi laskavý a trpělivý. Pomáhal s přesunem obézního pána z vozíku na vyšetřovací lůžko a řekla bych, že měl trpělivost i se mnou. Byla jsem čerstvě po otřesné zkušenosti z urologického vyšetření v jiné nemocnici a dělalo se mi špatně z představy co mě čeká u tohoto doktora. Nedokážu říci, že je "nejlepší", ale rozhodně bych ho každému doporučila a pokud to bude alespoň trochu možné, obrátím se vždy na něj. Kubíčková
Pan doktor Čepera mě přijímal po dopravní nehodě v jihlavské nemocnici. Svým citlivým přístupem mi pomohl překonat nejtěžší chvíle po havárii. Při ošetřování byl velmi milý a příjemný, plně se mi věnoval. Vřele doporučuji svěřit se do péče pana doktora Čepery.