Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
ven.rok
Pana doktora vřele doporučuji, je to skvělý lékař, již několikrát mi velmi pomohl a vyléčil problém. Zároveň je velmi milý a klidný člověk, takových doktorů si velmi vážím.
Libor Simon
Je nejen dobrým doktorem, ale i skvělým odborníkem přes paragrafy. Vždy dobře poradí a pomůže! Pohodové, poklidné a přátelské vystupování mu není cizí :-)!
Jana Valentová
Léčilo mně několik ortopedů takže mám s kým srovnávat .Pan doktor je Opravdový profesionál. A velmi příjemný člověk.
Radovan Sládek
Taková péče se a přístup k pacientovy má cenu zlata.Odborník na svém místě.Sem se budu rád vracet jako pacient. Děkuji
Byli jsme tam s 3ročním synem,a velká spokojenost. Super komunikace lékař-dítě.
Syn se ho vůbec nebál :-) Problém byl akorát organizační, čekání 2 hodiny s tak malým dítětem v čekárně i po předchozím objednání je hodně.
100% profesionál s velmi lidským přístupem
pacientka
Ohodnotila bych též jako skvělého odborníka,s perfektním a příjemným vystupováním.Pro vyléčení pacienta dělá maximum.
Monika B.
Pan doktor je velice příjemný, hovoří o problému, jeví se jako odborník, který ví, co dělá. "Akční a pružná" sestřička dokáže výborně komunikovat, neměla jsem rozhodně pocit, že otravuji či jdu nevhod. V případě problému se na pana doktora opět s jistotou obrátím.
pacient
Vynikající odborník,perfektní přístup k pacientům,příjemné vystupování.
bývalý pacient
Dobrý a klidný lékař.