email: lada.mandlikova@seznam.cz
Absolvent LF UK v Plzni v oboru Stomatologie
Zaměření záchovná stomatologie, endodoncie, protetická a estetická stomatologie
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Běžný termín
Dentální hygiena
Ordinace
Endodoncie ( ošetření a plnění kořenových kanálků)
Estetická stomatologie
Ordinace
Extrakce zubu (vytažení zubů)
Konzultace
Ordinace
Léčba akutních a chronických zánětů zubu
Ordinace
Léčba zánětů dásní a parodontu
Ošetření zubního kazu
Parodontologické konzultace
Parodontologické vyšetření
Preventivní vyšetření dutiny ústní
Ordinace
Protetitecká stomatologie - zubní korunky, fixní můstky ,částečné a celkové snímatelné náhrady
Stomatologické vyšetření
Ordinace
Záchovná stomatologie ( kompozitní (bílé) výplně )
Petra
Vyborna pani zubarka. Maximalni spokojenost, dala mi me zuby doporadku. Byla vzdy vstricna a ochotna.
Ivan Berta
Najlepšia pani zubarka, čo poznám. Vždy všetko opravené, tak ako má byť. A s citlivosťou, na to som dosť háklivý :)
Monika
Precizní paní doktorka, která se vám skutečně věnuje, ochotně prokonzultuje všechny otázky, navrhne alternativy. Sestřička je taktéž výborná, moc milá, ochotná poradit po telefonu mnohdy i mimo ordinační hodiny. Příjemný lidský přístup k pacientům. Moc doporučuji. Monika
roman.rajm
Doktorka a sestřička mají úžasný vztah k pacientům a vše podrobně vysvětlují a jsem velice rád že jsem mohl navštívit tuto ordinaci. Moc děkuji za ošetření a těším se na další vyšetření v moderní lékařskou praxí. Jsou tam ochotní a vždy rádi pomohou se vším co může pacientům u lehčit trápení. Velice děkuji za pomoc a ošetření. Roman
lucka.r
S paní zubařkou veliká spokojenost. Původně byla chvilku na Kladně, ale když se přestěhovala do Prahy, šla jsem bez rozmýšlení za ní do Prahy. Vše vždy v pořádku a poradila si i s chybou původní paní zubařky. Doporučuji.
mvaskova
Doktorka bola rýchla, všetko mi vysvetlila, do ordinácie ma vzala presne načas. Ordinácia je moderne vybavená. Osobitne musím vyzdvihnúť sestričku, ktorá bola super milá, ochotná a trpezlivá.
Slávka
Absolvovala som za posledné tri mesiace vstupnú prehliadku a vŕtanie a plombovanie dvoch zubov. Keďže išlo u mňa vobec o prvé vŕtanie v živote, bola som trochu skeptická a značne nervózna. Dopadlo to ale veľmi dobre, takmer bezbolestne a vobec nevidno, že by som mala plomby. Pani doktorka aj pani sestrička sú milé, profesionálne, pracujú rýchlo a efektívne, zodpovedia vám všetko, čo budete potrebovať, nikdy som nemala problém ani s dovolaním sa do ordinácie. Možem odporúčať.
jiripokorny
Podstoupil jsem vstupní prohlídku u paní doktorky. Vše probíhalo maximálně profesionálně. Velký rentgen, malý rentgen, zhodnocení nálezu, a následná konzultace zákroku včetně přibližné ceny. Vše v příjemné atmosféře a bez čekání. Není zatím co vytknout. Mohu jen doporučit!
Jiří Trnka
Byli jsme u paní doktorky se čtyřletým synem, který se doma zubaře strašně bál. Při vyšetření a opravě dvou zubů nebyl vůbec problém, sestřička všechno synovi skvěle vysvětlila a ten odcházel s úsměvem. Můžeme jen doporučit.
jš
Zatím jsem byla pouze na vstupní prohlídce. Paní doktorka i sestřička byly velice příjemné a vše vysvětlily. Manžel byl také u paní doktorky, tomu již zuby opravovala a byl nadmíru spokojen. j.š.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze