Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
Michaela Hejrová
Oceňuji velmi vstřícný a profesionální přístup, tady se cítím, že jim na mně záleží a to dnes není samozřejmostí. Mohu jen doporučit.
iva.horova
Velmi profesionální přístup, ochota, pečlovost a příjemné jednání, včetně sester. Pomohly mi loni v létě v těžké situaci. Doporučuji
Roubalíková L.
VELMI VÝBORNÁ PANÍ DOKTORKA........................MOHU JEN VŠEM DOPORČIT!
Jupik
Bohužel,potřebuji doktory. Mám štěstí dostal jsem se k MUDr Slováčkové.Odbornice,vše pro pacienta,milá,vstřícná, usměvavá.Jsem ji vděčný,má hodně pacientů,přesto si mě vzala.Díky její profesionalitě,určení diagnozy, odeslání na odborná pracoviště mě zachránila od zhoršení mého zdravotního stavu.
L.Macháčková
Milá, usměvavá, vstřícná, nic neponechá náhodě.Působí tak, že k ní pacient rád chodí...více takových lékařů a bylo by i méně nemocných.
Nejlepší lékařka jakou jsem kdy potkala, těch opravdu schopných je v Jeseníku tak na počet jedné ruky. A paní Slováčková mezi ně určitě patří. Stoprocentní profesionál, který nenechá nic náhodě. Ochotná milá paní doktorka, která Vám udělá okamžitě všechna vyšetření, které jsou potřeba. Mohu jen doporučit!
Vstřícná lékařka ... s odborným přehledem se stále probíhajícím vzděláváním . Odborník z oboru.Jsem několika letý pacient už i po operaci - mohu doporučit
vondrka
Velmi dobrá lékařka.Chodím k ní už spoustu let,ještě když byla v nemocnici.Vřele můžu doporučit.Mirek
lékařka jak má být
Nejenomže to je výborná lékařka,ale je i velmi lidská což neplattí u všech lékařu.