Regresní přepis v hypnóze • 1 400 Kč
Regresní terapie • 1 900 Kč
Vstupní konzultace, rozhovor • 600 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Regresní přepis v hypnóze
1 400 Kč
Regresní terapie
1 900 Kč
Vstupní konzultace, rozhovor
600 Kč
Soukromá poradna pro alternativní terapii Mgr. Lada Skulilová
pro šťastný život, zdravé vztahy a osobní rozvoj". Můj přístup i používané metody jsou alternativního typu - regresní terapie, regresní přepis v hypnóze, autopatie.
Pracuji s podvědomím a podvědomou pamětí, s prvotními příčinami daného problému, hojím drobná i větší traumata, odstraňuji nepříjemné pocity a stavy.
SPECIALIZUJI se také na odbourávání negativních podvědomých vzorců a bloků, a touto cestou efektivně řeším aktuální osobní či vztahové problémy svých klientů.
POSKYTUJI účinnou krátkodobou terapii, nabízím citlivý individuální přístup a 20-tileté zkušenosti.
S KLIENTY úspěšně pracujeme na odstraňování psychosomatických potíží, nejistoty, obav, fobií, tendence ke vzteku, zlosti aj., na řešení depresí, úzkostí, panických poruch, depersonalizace, PPP, na vypořádání se s problémy ve vztazích, s traumaty, ztrátou blízké osoby, se stavy žalu, s nespavostí a dále se vším, co vás trápí.
Posilujeme také sebevědomí, schopnost komunikovat, úspěšně zvládat různé situace atd.
FORMA POMOCI a naší spolupráce může být jak akutní, tak systematická, a to bez nutnosti doporučení od praktického lékaře. Obrátit se na mě můžete i ve formě konzultace on-line, na kterou navazuje terapeutická spolupráce "na dálku".
JSEM AUTORKOU informativních eBooků na téma podvědomí a jeho vlivu "Buďte strůjcem svého štěstí" a "Proč se mi to děje", které si můžete zdarma stáhnout na mých stránkách, a dále učebnice výchovy - ebooku "Výchova bez negativních podvědomých vzorců, aneb vyvarujte se nechtěných rodičovských chyb".
Z ŽIVOTOPISU: vystudovala jsem psychologii na UP Olomouc. Absolvovala jsem výcvikové programy zaměřené na hlubinnou abreaktivní psychoterapii, hypnoterapii a imaginativní techniky a dále kurzy autopatie I., II., III.
Publikace a články
Jana Suchá
K paní Skulilové jsem šla s velkou skepsí, jelikož můj blok, který mě v životě omezoval nedokázal nikdo předtím vyřešit. Díky paní Skulilové a její komunikaci s podvědomím jsem po pár týdnech zjistila, že již žádný blok nemám.....za to jí moc děkuji a vřele doporučuji dalším, kteří v životě narazí na problém.
lenickaskopova
Jsem velmi vdecna pani Skulilove, moc mi pomaha vyrovnat se se spoustou veci z minulosti a pochopit nekdy i sama sebe. Vyborny odbornik!
38 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den. Před několika dny 2.5. mi doma náhle z ničeho nic zemřel manžel. Bylo mu 54 let. Nikdy se s ničím neléčil byl silný a zdravý
.... Osudného dne rikal ze je mu špatně ale abych zavolala lékaře mi neřekl. Byla jsem nějaký čas v koupelně a když jsem se vratila ležel manzel v bezvedomi
Volala jsem záchranku a sama se ho pokoušela zachránit nez prijeli odbornici. Zachrana byla však marná a po asi půl hodine mi lekar zdelil ze manžel je mrtev..... nedokážu se s tim absolutně vyrovnat. Pořád si vycitam že jsem je nezavolas okamžitě když mi řekl že je mu špatně. Nenapadlo mě že se jedná o infarkt....manžel normálně ještě se mnou vtipkoval,jedl a myslela že to není nic vazneho...nevim jak dál.porad se mi to vrací a přehrává se mi ten den v hlave..nemůžu se pořádně vyspat,cítím velkou úzkost....a nevim jak se vyrovnat se stresem. Děkuji za radu....
Dobrý den, cítím s Vámi a vím, že to je něco, co se vůbec nedá v první fázi nějak psychicky zpracovat. Praxe ověřila, že v těchto případech nejlépe pomáhá vypořádat se s takovým prožitkem pomocí tzv. bdělé regrese. Jedná se v podstatě o jednorázový proces, při kterém je dána psychice možnost vyrovnat se zpětně s tím šokem, odplavit většinu emocí s událostí spojených a na psychické úrovni celou záležitost takto zrychleně "zahojit". Získáte tím určitý odstup od toho, co se stalo a v čem jste nyní ponořena. Člověk je pak schopen zase relativně normálně fungovat. Doporučuji Vám vyhledat regresního terapeuta, který poskytuje hlubinnou abreaktivní psychoterapii. Je to asi nejrychlejší cesta, jak se z toho dostat, zmírnit své trápení a odstranit nepříjemné stavy. S pozdravem Mgr. Lada Skulilová
Dobrý den, je mi 52 let a musím říct, že zatím fyzicky vše funguje tak jak má. Ale. Mám hrozné stavy sebelítosti, pořád brečím a mám pocit, že mě nikdo nemá rád. Připadá mi, že dělám ve všem chyby. Nejde mi zhubnout a slyším to ze všech stran jak jsem obézní. V práci si připadám jako ta poslední. Už nedostávám úkoly, vynechávají mě. Prosím o radu co s tím. Děkuji
Dobrý den, jste ve věku, kdy se - možná překvapivě - začnou často silně hlásit ke slovu podvědomé vzorce z dětství. Samozřejmě by to chtělo podrobnější rozhovor, ale pravděpodobně právě v dětství bychom našli kořeny Vašich aktuálních pocitů i dalších potíží a dosud nezahojené záležitosti. Je to dosti častý důvod.
Doporučuji tyto staré vzorce zpracovat a odstranit, bývá to velmi účinné. Efektivní cestou je např. metoda zv. "regresní přepis". Zároveň se zahojením těchto starých "bolístek" se může tělo začít zbavovat i svých přebytečných kilogramů.
V případě zájmu o více info mi napište. Držím Vám palce, vše je řešitelné. S pozdravem
Mgr. Lada Skulilová