Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Michaela Dvořáková
Paní doktorka je výborná, chodím s dcerkou a ostatní členové rodiny s dětmi také. Když jsem se rozmýšlela ke které mudr, se přidáme, byla to jasná volba. Sama jsem jí se sourozenci vyrostla pod rukama :)
ŽANETA M.
Příjemná doktorka ano, nemám ale úplnou důvěru v počínání si u složitějších, táhlejších problémů, občas jsem si připadala spíš jako hypochondr, než aby se hledala hlouběji příčina zdravotních obtíží. Také mě dost štve, že antibiotika jsou předepsané třeba až po 4 dnech teplot, po té léčba min. 7 dní na což mi ani nevystačí paragraf na ošetřování člena rodiny-prodlužuje se doba léčby a možnost přenosu infekce na ostatní.
Ohledně sestry mám problém ten, že u mého syna vyvolala totální strach z odběrů krve, když byl ještě malý, nedokázala ho nabrat ani po 5 pokusech, to mladá sestra která tam byla na záskok po dobu její mateřské byla mnohem šikovnější.
Dagmar
Jsem spokojená.....chodila jsem s prvorozeným (22let) a chodím s dvojčaty 3 roky....na všem se domluvíme,je vstřícná a vyslechne i můj názor,toho si cením... klidně zveřejním své jméno..Hanušová
Buchtová Kateřina
Paní doktorka je velmi milá,vždy poradí,vyslechne a snaží se najít nejlepší řešení.Zcela nesouhlasím s hodnocením na sestřičku-mí synové ji doslova zbožňují,jelikož je taktéž velmi milá a i při nepříjemných zákrocích dokáže děti povzbudit a zklidnit.Mohu vřele doporučit.
K paní doktorce chodím hlavně protože je naše rodinná známá. Je příjemná, popovídá si se mnou, dokáže diagnostikovat základní nemoci, ale už 3 roky mi tvrdí, že téměř trvalá bolest v krku a chrapot je normální. Ještě jsem nenavštívila odborníka, ale nemyslím si, že to je v pořádku. Dřívější sestřička byla úžasná, ale odešla na mateřskou, takže nyní tam je pouze průměrná sestra. Když to vezmu celkově, paní doktorka se dá doporučit, ale v Liberci jsou určitě lepší.
Paní doktorka je příjemná což o to, ale Mononukleozu mi zdiagnisikovala jako angínu a to i po 14 dením průběhu onemocnění. Následně mi nasadila lokální antibiotika čímč mi způsobila otoky a vyrážku na 10 dní :) Jak řekl někdo nahoře... Na lehké nemoci OK, ale na horší je lepší vyhledat odborníka
Paní doktorka je velmi milá a příjemná, dokáže poradit a je pozorná. Sestřička je také milá a hodná.
Markéta H.
Paní doktorka je velmi milá, citlivá. K dětem se velmi hezky chová.S jejím přístupem jsem spokojena.
Bohužel s přístupem její sestřičky jsem byla nespokojená. Tento týden jsme byly s dcerkou na prvním očkování.Při očkování se sestřička miminka ani nedotka, nevytvořila ani kožní řasu na nožičce.Přitom je známo,že do svalu vpich více bolí.Píchla jí sérum a po vpichu ani neprovedla vteřinovou masáž, tak jak se to standardně dělá, aby nevznikla boule.Samozřejmě jsme s boulí skončily.Ihned v pondělí zavolám paní doktorce, aby sestřičku upozornila a ostatním miminka neměla bolístka.
V.
Byla jsem její pacient 18 let
Čermáková J.
Mám tří děti a všechny "lékařsky odchovala" paní doktorka Dvořáková.Vždy s lidským přístupem, profesionálně, obětavě vždy se správnou diagnozou a s dobrými výsledky léčby. Mohu opravdu doporučit.