MUDr. Lada Doulová

Stomatologická ordinace

Okružní 2160, Nymburk

Přiblížit mapu

Umístění: Stomatologická ordinace • Hluboký zán...Víceět v zubu Méně

Skvělá paní zubaři, příjemná zná vaší bolest a je šetrná. Profesionál povídá si s vámi a snaží se uklidnit. Doporučuji všem ????

Děkuji moc milé paní doktorce za její přístup k celé naší rodině, za její profesionalitu a skvělou lidskost. Odbornost má na svém místě, je citlivá a z mého hlediska se s ní i skvěle povídá, je usměvavá, tak že k ní vůbec nechodím se strachem, protože se u ní na to, co Vás čeká zapomene. Ještě jednou bych Vám paní doktorko chtěla moc poděkovat jménem celé naší rodiny. Jana Hráská.

Paní doktorka je velice citlivá a přesně zná a vystihuje můj práh bolesti. A navíc je velice vtipná a bezvadně se s ní "drbe". :)
Po zkušenostech s mým předchozím zubařem, jsem měla z vrtačky a kleští děs a hrůzu. Děkuju jí.

Mudr.Doulová je velmi citlivá a ohleduplná stomatoložka.

Paní doktorka je velmi pečlivá, příjemná, lidská a empatická. Jento nejlepší lékařka, která znám.

pani doktorka je super nic jineho nezažil a za vše ji děkuji šiška

Paní doktorka je nejlepší, jakou naše rodina zažila. Velice milá, ochotná a hlavně pečlivá. Opravdu profesionál!!

Paní doktorka Doulová je opravdu třída.Vřele doporučuji.

S paní zubařkou jsme velmi spokojení, celá rodina, můžeme víc než doporučit.

I

Milá paní doktorko, jste fakt nejlepší a nemůžeme bez vás žít!!!