Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Jana N.
Příšerné chování. Paní doktorku obtěžujete. A dle lékařky se "bojíte umřít" (přesně takto reagovala). Takže nikdy víc.
Z návštěvy paní doktorky jsem byla opravdu v šoku - tak nepříjemné a arogantní chování jsem u lékaře už dlouho neviděla. Žádná komunikace, žádná empatie, jedná s pacienty velmi povýšeně.
Lékařka je ochotná a vždy vstřícná, pacientovi umí naslouchat a její rady jsou vždy cenné
Paní doktorka je vynikající diagnostik a chválu jsem na ni slyšela i ve fakultní nemocnici, kam mne po vyšetření ihned poslala, když se mi podle mně "jen udělalo špatně" a nakonec jsem si pobyt v nemocnici musela protáhnou skoro na 3 týdny. Moc a moc ji děkuji a přeji mnoho pěkného.
Paní doktorka je příjemná. Je velmi dobrý diagnostik . Moc mi pomohla, když příčinu mých obtíží ihned odhalila a hlavně mi byla schopna napsat léky , které mi zabraly. Moc děkuji.
Paní doktorka je milá a vstřícná, nemá problém poslat pacienta ke specialistovi. Na druhou stranu je pravda, že jí občas dělá problém vstát ze židle a ráda si "pokecá" s pacientkami zejména staršího věku, takže pobyt v čekárně je na menší dovolenou. Proto také nehodnotím ani kladně, ani záporně.
K paní doktorce chodím již cca15let. Jsem spokojen. Vždy mi vše vysvětlí a vyslechne mě,nic zbytečně neuspěchá. Má rozumné názory na očkování a nic ani u mě ani u mé manželky nezanedbala. Můžu doporučit.
anonym
Perfektní lékařka, můžu všem jen doporučit! Ochotná a přísná, neuznává žádné simulace a opravdu rozezná co komu je narozdíl od ostatních lékařů.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Olomouci