Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Nechci nic zakřiknouti,ale paní lekařku osobně znám,2O let,máma rakovina slinivky před 11lety,spolupráce výborná,otec vážně nemocný,spolupáce s rodinnym příslušnikem v pohodě,což se o jiných lékařich bohužel říci v roce 2016 nedá!!!Má pacientů plno,i převzatých od jiných lékařů!!!Kdybyste viděli,neb byli přitomni,jako pacienti,ve vetších městech,neb se pohybovali profesně,neb civilně v soc,oblasti,neb zároven v zdravotnickem sektoru,tak byste teprve viděli,co to je být paciet,a nechat si dirigovat o vašem zdravi rozhodovat,nevim jak dotyčne správně nazvat,empatie žádná atd,S pozdravem duše z Mladé Boleslavi!!!
Paní doktorka toho má evidentně až nad hlavu,rok mi léčila zánět močového měchýře aniž by mne někam poslala,Potom jsem se objednala na urologii(sama) a tam zjistili,že jsem prodělala zánět pravé ledviny,která pomalu a jistě přestávala fungovat,okamžitě mi nasadili léčbu a já dnes děkuji bohu,že mi jí zachránili!!! Okamžitě jsem od paní doktorky odešla a ještě byla uražená !!!!!
Dagmar
Paní doktorka i sestra mají velmi citlivý přístup k lidem.Vždy pomůžou jak od bolesti ale i po psychické stránce.Pacientovi se věnují s veškerou zodpovědností a péčí.Jen kdyby v dnešní době bylo více takových lékařů jako je naše doktorka.Děkuji paní doktorko.
Nemám dobré zkušenosti s paní doktorkou.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Jablonci nad Nisou
Praktičtí lékaři v Mladé Boleslavi