Anonymous19 A.
Zastaralé postupy, nekvalitní péče, hrozba pro pacienty. Navíc velké problémy s alkoholem, které se projevují i na vzezření (třes rukou, otupělost,..) Už nikdy více, velice nedoporučuji!!
Paní doktorku musím jen chválit,chválit a chválit!Je velice milá,příjemná a vždy mi pomohla. Mé dceři která bydlí na Kladně léčila zub a když po návratu navštívila svého lékaře v bydlišti - ohodnotil ošetření slovy "dobrá práce".
Je přece samozřejmé, že ani lékař se nemůže zavděčit a vyhovovat všem, ale já paní doktorce jen děkuji a ráda se na ni vždy obracím! Čalkovská M.
Na rozdíl od některých ,mám ty nejlepší zkušenosti s paní doktorkou.
Jako příklad mohu uvést,kdy jsem byl pracovně v Plzni, zde jsem
navštívil pohotovost a lékař mi jako první pomoc nabídl vytžení
zubu s tím ,že už se nedá nic dělat.
Tuto verzi jsem odmítl a paní doktorka mi zub přeléčila a zachránila.
Již zmíněný zub mám dodnes a je tomu už 12 let.
Tímto bych chtěl říct a opravdu je paní doktorka na svém místě tam,
kde má být.
Moje noční můra, která mě straší v nejděsivějších zubařských snech. U paní doktorky jsem byla jen jednou, když zastupovala mou zubařku, bolel mě zub, který mi špatně vyvrtala (prý to nic není) a jelikož ho vyvrtala nedostatečně, kompletně mi pod plombou vyhnil a přišla jsem o něj. Fakt paráda a o vytrpěné bolesti, kterou mi svou ledabylostí způsobila ani nemluvím. Vybavení ordinace hodnotím jako předpotopní, stejně jako zubařku.
Roman Mück
Velice výborná lékařka s profesionálním přístupem.
M.Š.Pr
Příjemná a komunikativní lékařka,jemná při práci a slušná na pacienty,sestřička téžM