zeman.tomas84
Paní doktorka je milá,lidská.s profesionálním přístupem a vždy usměvavá s fajn sestřičkou.neznám lepší a vůbec mi nevadí za ní dojíždět z Tábora.všem doporučuji jsem rád,že jí máme.Tomáš Z.
Boro130
Paní doktorka i její sestřička jsou naprosto perfektní a profesionální, jsem velmi rád, že jsem u ní zaregistrován,
děkujií za příkladnou péči. Jan Kvíz
Jiří
Paní doktorka je perfektní lékařka. Jsem rád, že ji mohu jaho pacient navštěvovat. Jiří K.
host
Paní doktorka je velmi milá,nikdy nemám pocit,že ji zdržuji i když má plnou čekárnu.Sama mi vždy doporučí vyšetření na která mám v rámci prohlídky nárok.Nesleduje zda vyšetření nebo odběry jsou finančně nákladné,ale na prvním místě je u ní vždy zdraví pacienta,což není u všech lékařů samozřejmost.K milé atmosféře přispívá i usměvavá sestřička a při návštěvě ordinace mám vždy pocit,že jim oběma záleží na tom jak se cítím.Moc bych jim chtěla poděkovat.
DN
Paní doktorka má profesionální přístup, je pečlivá, "lidská", výborně se s ní hovoří o všem, usměvavá, příjemná, vyslechne, poradí, uklidní, jsme rádi, že ji máme....
Doktorka, která vám vždy změří tlak, ne že by byla tak starostlivá (měřit tlak 3 krát za dva měsíce - pokud byl vždy v pořádku, je podle mého názoru opravdu přežitek), pouze proto, aby vybrala 30 Kč. Odběry zná snad jenom cholesterolové... Pokud vás cokoliv trápí (zdravotně), vždy vám sdělí, že ji to trápí taky. K paní doktorce už nechodím.
helena
pani doktor je proste clovek na svem miste.
Franta
Perfektní lékařka, která při své náročné práci dokáže být na pacienty vždy usměvavá.