K.Steinerová
Skvělá zubařka.
K.Steinerová
Skvělá zuibařka, lepšího stomatologa si ani neumím představit.
Grossová Irena
Profesionálka se vším všudy, prostě anděl !!!
Pečlivá, lidská a velmi dobrá zubní lékařka.
SUPER P.ZUBAŘKA,SUPER SESTŘIČKA.
Paní doktorka i sestra jsou lidsky a hlavně profesně velice solidní a lze této ordinaci plně důvěřovat !!!
Výborná paní doktorka, chodím k ní již více než 10 let. měla jsem problémy se zuby moudrosti, které mi tlačily na ostatní zuby a tak by mi je křivily, paní doktorka, mi navrhla je vytrhnout s tím, že mi jeden vytrhla sama a pokud viděla, že by tam mohl být problém, tak mě poslala na stomatochirurgii, takže si myslím, že velké plus je, že ví co si může dovolit a když si není jistá tak se to nebojí přiznat a poslat k odborníkovi na danou problematiku.
Silvie
Byla jsem ošetřena,ačkoli k paní doktorce nepatřím.Pohlídala si svůj zákrok i tím,že mne objednala ještě i na kontrolu.Její přístup je perfektní a závidím všem kteří k paní doktorce mohou docházet.Přes příliš pacientů se k ní jako stálá pacoška nedostanu,ale má vděčnost nezná mezí když mi bolavý zoubek ošetřila jako "AKUTKO".
Sestřička je také prímová.Přeji jim jen samé pohodářské pacienty.
Věra
Touto cestou chci poděkovat paní doktorce za pomoc mému vnukovi,kterého ošetřila pro akutní bolest děravých mléčných zoubků,které mu jeho paní zubařka odmítla opravit,prý už to nemá cenu. Tato paní doktorka pomohla a svým velmi laskavým přístupem si vysloužila obdiv nejen vnoučkův, ale i můj. Kéž by takových milých a ochotných zubařů bylo co nejvíce! Přeji hodně spokojených pacientů a ještě jednou srdečný dík za pomoc.
Igge
Výkony i přístup k pacientům na nejkvalitnější úrovni.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě