Ordinace PL pro dospělé
Weilova 4/1270, Praha

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Z
Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Paní doktorka Vernerová má naprosto neprofesionální přístup a za mě dělá ostudu svému řemeslu. Díky jejímu neschopnému a jednání si teď nesu všeobecnou nedůvěru k lékařům.
Po návštěvě, kde mi bylo v zásadě řečeno, že jsem "simulant" a že paní doktorku nemám s problémy, které jsem měl, otravovat, jsem jel o tři později s vysokými horečkami, zánětem, bolestmi v podbřišku na pohotovost a více než 14 dní se léčil antibiotiky a prášky na bolest. Avšak nejvíce mě na tom zaráží, že příznaky, které jsem v té době měl, byly úplně jasné příušnice a s nimi spojený zánět, přičemž bylo v té době všeobecně známo, že je jejich výskyt v Praze poměrně vysoký.

T
Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Paní doktorka Vernerová patří k nejlepším praktickým lékařům, jaké jsem kdy měl. Jde o velmi zkušenou a empatickou lékařku s lidským přístupem. Pro naši rodinu je de facto rodinným lékařem, všichni členové naší rodiny jsou jejími mnohaletými spokojenými pacienty. Je mi smutno z některých negativních příspěvků, protože žádnou takovou špatnou zkušenost nemám já ani nikdo z naší rodiny. Jde o plivání jedovatých slin frustrovaných jedinců, kteří si zde léčí nereálné představy o zdravotní péči.

Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Paní doktorka Vernerová se v ordinaci střídá s jinou lékařkou. Ta je perfektní a empatická. Škoda, že MUDr. Vernerová ještě stále ordinuje. Její praktiky jsou velmi zastaralé a manželce místo léků doslova předepsala trpělivost. Později jsme museli zahájit léčbu jinde. Paní doktorka je opravdu velmi neochotná, o CRP, abyste prosili na kolenou a nedej bože, že byste chtěli vyšetření, jako je například výtěr z krku (na které máte od pojišťovny nárok). Při preventivní prohlídce se dozvíte, že byste měli jíst zeleninu a sportovat...Paní doktorka si také ráda povídá v prázdné ordinaci se svou zdrav. sestrou a pacienty nechává dlouho čekat v čekárně. I objednané pacienty. Naše rodinné zkušenosti s paní doktorkou jsou opravdu špatné a nikomu její "péči" opravdu nedoporučujeme.

Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Bohužel, u paní doktorky se opravdu dlouho čeká v čekárně. Při poslední návštěvě jsem čekala v čekárně přes 20 minut, i když v ordinaci nikdo nebyl, sestra o mně věděla, ale přesto jsem seděla a čekala.... Čas strávený v čekárně před tím, než ji opustil poslední pacient nepočítám, ale pro lepší pojem, jsem celkově v čekárně proseděla necelých 60 minut s tím, že přede mnou byly při příchodu 2 pacienti. Když jsem pak toto v ordinaci zmínila, byla jsem umlčena argumentem, že když bych seděla v čekárně v nemocnici, tak by to trvalo ještě déle. Následnou diagnózu již nechci zveřejňovat, byla ovlivněná mou emocionální stránkou. K lékaři jdu s těží jednou za 3 roky, jednou jsem potřebovala pomoct a bohužel se mi jí nedostalo. Pamatuji si však, že i předchozím návštěvám přecházelo nesmyslně dlouhé čekání v čekárně.

Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

Naprosto souhlasím s ostatními negativními recenzemi.
Jestli si chcete ušetřit nervy a čas strávený v čekárně (čas v ordinaci bude velmi krátký, toho se nebojte), tak k této radoby doktorce ani nechoďte. Takové jednání jsem ještě nezažila. Vyslechnutí a vyšetření nulové, hlavne rychle rychle. Z ordinace jsem byla venku pomalu dřív, než jsem vůbec přišla.  HRŮZA!! Jsem naprosto v šoku.

Byla jsem objednaná na obědy krve, kvůli zvětšeným mízním uzlinám všude po těle, což se mi nikdy nestalo (s prkotinami k doktorům ani nechodím). Paní doktorka mi stanovila diagnózu virózy pomalu ode dveří, aniž by se mi na uzliny podívala. Cokoli jsem se snažila namítnout, tak zamluvila a nereagovala ani na sestru, která se snažila alespoň o minimální vyšetření. Jediné, co jsem se dozvěděla bylo, že vlastně ani nevím, co to míza je a s výsměchem mě vyhodila z ordinace. Původně domluvený odběr krve se nekonal. Zítra jdu znovu k jiné doktorce, která mě alespoň vyslechne a prohlédne.

Paná doktorka je se vším rychle hotová. Vše je buď alergie, nebo simulace. Osobně jsem zde byl s dosti složitou chorobou, která se nazývá lichen planus a byl jsem odporoučen s tím, že je to alergie a mám si vzít prášky na alergii. Když jsem namítal, že to asi alergie nebude tak mi paní doktorka napsala antibiotika. Za 5 minut jsem byl z ordinace venku. Dnes jsem v péči zubaře a pokud by se léčba podchytila dříve (né až za dva měsíce), mohl jsem se vyhnout mnoha komplikacím. Vzhledem k této zkušenosti jsem se ihned zaregistroval jinde. Nechápu jak můžeme z našeho zdravotního pojištění hradit tyto nezodpovědné lékaře.

K paní doktorce chodím už 8 let. S péčí jsem spokojená,při problémech se neváhá obrátit na nejlepší specialisty, kteří jsou často i její známí. Pokud to někdo uvádí jako mínus, já osobně považuji kontakt mezi lékaři navzájem za důležitý. Další plus u mě získává za průběžné sebevzdělávání na seminářích a znalost nejmodernějších léků. Ráda využije moderní, šetrné léčby i za cenu vyšších nákladů,narozdíl od jiných lékařů, snažících se ušetřit pod diktátem pojišťoven. Bohužel většinou na nepravém místě..Co se týče čekací doby, vcelku se neliší od jiných lékařů. V závěru bych ráda dodala, že pokud si k lékaři přijdete vybíjet vztek a špatnou náladu, nemůžete očekávat milé chování.

K paní doktorce Vernerové chodím už velmi dlouho. Charakterizovala bych ji jako rodinného lékaře, přesně takového, jakým má obvodní lékař být. Jsem zděšena z toho, jak si péči obvodního lékaře někteří lidé představují. Když shrnu jejich stížnosti, tak mi vychází takovýto obrázek ideálního obvodního lékaře: Místo očí musí mít ultrazvuk a rentgenové záření. Zásadně nemá posílat lidi za specialisty a nedej bože doporučit ty osvědčené či známé. Zodpovídá za špatné diagnózy a chyby specialistů za kterými si dovolí své pacienty vůbec poslat. Každého jiného pacienta musí vyšetřit a odbavit během tří minut,aby se mohl plně věnovat mé osobě a musel se rozplakat nad mým trápením a nemocí...
Zajímalo by mě, zda ti, kteří své stížnosti psali jsou naprosto perfektní, bezchybní, nikdy se nemýlí, všechno vědí, znají, vždy se správně rozhodnou.
Vždy, když jdu za paní doktorkou s nějakým problémem se mi plně věnuje, zajímá se o rodinné anamnézy, probírá různé alternativy léčby. Velmi ochotně a vstřícně poradí i po telefonu.
Jen náhodně jsem zjistila, že na internetu existuje toto "hodnocení" .
Myslím si, že spokojení pacienti to řeknou paní doktorce osobně, protože také paní doktorka velice osobně a empaticky jedná.
Špatnost si hledá postranní cesty jak ublížit a zlem se internet jen hemží.

Zcela se ztotožňuji s druhým názorem na paní doktorku: připadáte si jako na táčkách a ne v ordinaci, čekací doba není 15 min/pacient, ale spíše blíže neurčená nekonečná doba často nezávisející na počtu pacientů v čekárně a ordinaci, ale spíš na tom, co paní doktorka potřebuje probrat, nebo který dodavatel se zrovna zastaví :-(((.
Je to nehygienické (v čekárně se setkáte s x dalšími nemocemi, které ještě nemáte).
Stačilo by pouze si vhodně a zodpovědně zorganizovat práci - například oddělit pracoviště sestry od lékařky a nechat sestru připravit pacienta včetně jeho dokumentace a po vyšetření lékařkou zase nechat sestru vše zpracovat. Zároveň sestra v oddělené části svého pracoviště může provádět potřebné odběry nebo aplikaci léků. Takovou organizaci jsem zažila a pacienti v čekárně netráví více než 30 minut - a to jen při největším návalu.

Paní doktorka nás (mne a manžela, oba jsme se u ní poté, co jsme se přestěhovali na Prahu 10, registrovali)zcela odnaučila chodit k praktickému lékaři, protože návštěvy u ní jsou opravdu o ničem a ztrátou času.
Poslouchá jen sebe, pokud se jako pacient snažíte něco říci, paní doktorka si z toho často dělá legraci.
(Já například jsem velmi vážně nemocná, naštěstí se léčím u skvělého specialisty. V loňském roce jsem však na tom byla tak, že bylo třeba mi napsat neschopnost, což můj specialista nedělá. Poslal mne tedy za paní doktorkou i s doporučením co a jak se mnou, včetně doporučení nasadit antibiotickou léčbu. Paní doktorka pravila "HO HÓ, já Vám antibiotika nedám, tohle na antibiotika není". Druhý den jsem, v návaznosti na vyšetření, která jsem v daném stavu na základě postupu svého specialisty musela podstoupit, šla k plicnímu odborníkovi, který mi okamžitě předepsal antibiotika, neboť moje plíce byly již výrazně zasažené. Co k tomu dodat??)